Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9539035 www.bgdnes.bg

40 хубавици атакуват короната

Идат претендентки от Гамбия, Индия и Якутия

Кипи подготовката за първи присъствен конкурс за красота след пандемията 

Първи присъствен конкурс за красота наближава след дългия период на изолация и онлайн провеждане на надпреварите през последните месеци.

Организацията за провеждането на "Лейди Юнивърс" кипи с пълна сила и в началото на лятото международният конкурс за хубост ще събере повече от 40 претендентки за короната от цял свят. София ще бъде залята от красиви девойки от различни и екзотични страни от всички континенти, сред които се открояват Гамбия, Индия, Република Саха (Якутия) и Казахстан.

Реклама

Новината съобщи пред "България Днес" организаторът и собственик на марката "Лейди Юнивърс" Цвети Разложка. Както всяка година конкурсът ще се проведе в три кръга, а момичетата ще бъдат оценявани от международно жури.

"Организацията е много мащабна, както е било всяка година досега. Щастлива съм, че отново ще бъдем домакин на такова голямо събитие. Не ми остава почти свободно време от изчистване на всички детайли по провеждането на конкурса, защото искам всичко да бъде наред и по план", разказа пред вестника моделката, която е носителка на първата титла "Лейди България 2008" и "Мисис Европа Земя".

Конкурсът трябваше да се проведе през есента на миналата година, но поради пандемията от COVID-19 провеждането му се отложи. А изгледите са надпреварата да бъде първата след близо едногодишната коронакриза.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама