Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9539290 www.bgdnes.bg

Ванко 1 люби къдрокоса зеленоочка

Обектът на чувствата на Иван Главчев е видимо по-млада от него, но си прекарват отлично

Къдрокоса красавица залюби Ванко 1, видя "България Днес".

Рапърът, който изкара няколко години в затвора, има нова любов в живота.

За връзката им разкри самият музикант. Той сподели снимка на него и възлюбената му в социалните мрежи.

Реклама

Коя е новата любов на бившата дуетна половинка на Азис, Ванко не дава яснота. Видно е само, че сексапилната брюнетка с невероятно красиви зелени очи е доста по-млада от емблематичния музикант.

Това е първата мадама, която Ванко 1 показа от дълги години. Последната, за която се знаеше, че има връзка с хитовия изпълнител, бе чалга дивата Теди Александрова.

Рапърът не спира да се забавлява с гаджето си. Двойката постоянно е гост на частни партита, където Ванко и девойката си прекарват повече от добре.

Иван Главчев, както е името на рапъра, е в стихията си по време на купоните. Като истински бохем Ванко кара музикантите да му пеят на ушенце срещу няколко десетолевки.

Култовият изпълнител вече е представил девойката на близките си приятели. Ванко 1 е запознал новата си изгора с Мис България за 2017 година Тамара Георгиева и нейния приятел Стивън Роуз. Музикантът е много близък с двойката и постоянно са заедно.

В същото време рапърът стартира нов общ бизнес с щерката си.

Младата Ивана, която е истинска кукла, и татко й са започнали да въртят малка компания за продажба на наргилета, научи още "България Днес".

Фирмата на Ванко 1 и дъщеря му също така доставя по домовете специалната ориенталска лула за пушене.

Реклама
Реклама
Реклама