Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9542863 www.bgdnes.bg

Диляна по стъпките на Анджелина Джоли

 Родната моделка отново в Африка, помага на деца

Не само изящната красота е това, по което си приличат световноизвестната актриса Анджелина Джоли и най-успешният роден модел Диляна Попова. Нито пък вкусът на Асен Блатечки, който преди години призна, че Анджелина е най-красивата жена в света. Милосърдието и загрижеността към африканските деца се оказа още нещо, което доближава родната хубавица с талантливата актриса, видя "България Днес".


От няколко дена любимата на Асен Блатечки е в Африка. С Диляна е и синът й Борил и компания от близки приятели. От споделените моменти в социалните мрежи се вижда, че Диляна не е просто на поредната екзотична почивка, а се е включила и в благотворителна мисия. Моделката и близките й посетиха училище в Африка, където раздадоха на децата книжки и комплекти флумастери за рисуване. Неотлъчно до моделката актриса е и малкият Борил, облечен в училищна униформа, която носят местните деца.

Реклама

Малчуганите са щастливи от даровете, а Попова споделя, че не е виждала по-смирени и щастливи хора от тях.
Актрисата Анджелина Джоли също е известна с редицата инициативи, в които се включва с цел помощ за децата в Африка - тяхното изхранване и образование. В разгара на пандемията от коронавирус Анджелина дари един милион долара на организацията "Без гладни деца", чиято цел е да помага на бедни деца по целия свят. По време на брака си Джоли и експоловинката й Брад Пит осиновиха три деца - от Камбоджа, Етиопия и Виетнам.


Поп звездата Мадона също е сред най-върлите активисти в подкрепа на африканските деца. Тя има цели четири осиновени деца от Малави, Източна Африка, като две от тях са близнаци. В Малави Мадона създаде и център за педиатрична и спешна помощ, който е кръстен на едно от децата й - Мърси.

Малко вероятно е Диляна да се завърне с осиновено африканче, но моделката е истински влюбена в Африка и обитателите й. Любовта на Попова датира от далечната 2013 година, когато тя бе сред участниците на несъществуващото вече риалити "Африка: Звездите сигурно са полудели". Тогава брюнетката призна, че това е незабравимо преживяване в живота й и би искала отново да се завърне на Черния континент. Моделката сбъдна желанието си и вече няколко пъти през годините се радва на красивите африкански плажове. Тази година Диляна е и с благородна мисия и е готова да помогне с каквото може. Тя е избрала този път с нея да е и синът й Борил, за да може малчуганът отсега да познава широкия свят и да се учи на съпричастност.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама