Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9544138 www.bgdnes.bg

Мария се връща на сцената

Ново 20 

Слагам ново начало! - закани се изпълнителката и влезе в студио, след като миналата година обяви, че спира да пее

Ударно завръщане в музиката прави Мария.

Чалга иконата влиза в студиото и започва записи за нови песни. С кратко видео в социалните мрежи Мария успокои феновете си и им призна, че работи по записа на песен, кавър на старо парче на Цветелина Янева.

Реклама

След като миналото лято Мария хвърли бомбата, че се отказва от 20-годишната си музикална кариера, тя остави феновете си крайно разочаровани. Миньончето не призна каква точно е причината за това нейно решение, но беше категорична, че ще подхване други неща. Е, няколко месеца по-късно Мария е стигнала до заключението, че именно музиката е нейният живот и се завръща обратно към нея.

"Всяко нещо си знае времето и си има своята причина", обяснява трудното си решение и завръщането си Мария.

Певицата разкрива, че е благодарна за възможността да запише кавър на "Давай, разплачи ме". В неделя вечер певицата пусна кадри от звукозаписното студио на Глория, където записва хитовете си през последните 14 години.

"Тази вечер записах песен! Най-любимата ми от всички досега и това е причината и за това решение...", разкрива изпълнителката и обещава в най-скоро време да заснеме и клип към песента.

"Родена съм да правя това, очевидно в него съм най-добра. Всичко друго, което правя, не ми носи тази наслада", сподели певицата.

Мария признава и че милее за изявите си на сцена и се моли съвсем скоро нощните заведения да бъдат отворени и тя да може отново да радва публиката.

Реклама

"Слагам ново начало! Предстоят само хубави моменти", допълва една от най-известните чалга певици у нас.

Изпълнителката на хита "Спомен" не споменава дали отново ще работи с Митко Пайнера, който е и неин откривател. Въпреки че тя го постави в неизгодна позиция с решението си да спре да пее, Пайнера е известен с това, че лесно забравя подобни прояви и отново подава ръка на изпълнителките си.

Реклама
Реклама
Реклама