Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9549839 www.bgdnes.bg

Оперираха Жената каучук

 С пълна упойка вадят зъбите на Вили Кожухарова, добре е

На поредната тежка операция се подложи уникалната Жена каучук - Вили Кожухарова, разказа тя пред "България Днес".
72-годишната вариететна актриса, която дълги години бе номер едно у нас и по света, претърпя сложна операция на зъбите. Сериозни проблеми налагат изваждането им и замяната им с нови временни такива. Интервенцията бе с пълна упойка и сериозно бе притеснила Вили.
"Сложна операция е, трае два-три часа. Страхувам се малко. Все пак това е пълна упойка и всичко може да се случи!" - притеснено сподели Кожухарова часове преди операцията, за която е получила финансова подкрепа от президента на известна българска фирма.
За щастие операцията е преминала благополучно и Вили вече се възстановява. Жената, която дълги години изумяваше света с уменията си, е у дома и се е отдала на почивка. Оплаква се само от паднало кръвно вследствие на пълната упойка.


Преди години Вили се подложи на други две сложни операции в рамките на шест месеца за смяна на тазобедрените стави. След интервенциите известната още като Мис Кобрита дама успя да възвърне бързо формата си и удиви лекарите, като върна каучука в живота си.
"Имам силен дух! Каквито и болежки и спънки да имам в живота си, духа не го губя никога!" - разкрива Вили, която плануваше голям спектакъл за 70-годишния си юбилей, но впоследствие се отказа от идеята.
Кожухарова е категорична, че не би се ваксинирала за коронавирус. Тя е твърдо против ваксините и за целия си живот има поставена само една.
"Когато бях ученичка, скачах от прозореца, за да избягам от ваксините" - спомня си вариететната звезда.
"България Днес" й пожелава бързо възстановяване!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама