Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9562207 www.bgdnes.bg

Азис гневен към фенове на "Капките": Не ни разлайвайте, не сме кучета!

Ромският славей пуска собствена "ваксина"

Към Нобелова награда за мир се е устремил Азис, който призовава за край на "настройването един срещу друг".

Човек ще помисли, че коментира някакви геополитически, социални, криминални явления, пък той.. говори за тв риалити. Ето какво казва чалгаджията:

Реклама

"Пожелавам си само едно. Хората да престанат да ни настройват един срещу друг в най-прекрасното телевизионно шоу "Като две капки вода". Искам да спрете да ми пишете - "Убий ги", "Ти заслужаваш първото място","Покажи им кой е най-големият!", "Тоя не заслужава да е там", или "Разбий конкуренцията". Хора, ние не сме на война! Какво ви става?! Това е шоу за забавление и смях! Ние сме едно цяло в този формат. Не можете да ни разлайвате като кучета един срещу друг! Няма да ви се получи! Всички участници сме колеги и приятели. Нямате право да всявате омраза! Ние няма да се подадем!".

Мелодраматичната изповед на Азис среща голяма подкрепа от женската част на феновете.

Всичко това е много хубаво, но какво ли мислят продуцентите за тази мантра и съзнателното лишаване от стремежа към първото място? Защо накрая на предаването се излъчва един-единствен победител? Защо хората гласуват именно за своя един-единствен фаворит в тв риалити предаванията? Можеше Азис по-рано да каже, че участниците са "едно цяло" и де факто няма смисъл от гласуване. Хората щяха да спестят доста пари от есемеси...

Глория и Десислава също подкрепят Азис: "По принцип всички хора се изненадват, когато видят певци или артисти в добри отношения... "Ама как така?!" - "Ей така!" Не сме тръгнали на война и да правим сеир, интелигентните хора се ценят и подкрепят - нарича се лоялна и градивна конкуренция! Всеки с талант и адаптивност върви по своя път! Няма случаен успех! Признак на ниска култура и възпитание е да коментираш колега, това означава само едно - страх, слабост и лошо възпитание! Успех на всички в шоуто! Браво, Васко!", казва Глория.

"Има още много на какво да се учи българската публика", менторски заключава Азис по адрес на същата публика, която преди 20 години го превърна в звезда и която вече не е толкова достойна за недостижимия певец...

Въпреки че е зает да критикува, Азис не си е загубил чувството за хумор и показа колаж на собствена "ваксина" - фотос на шишенце и спринцовка, на които пише "Ваксина Азис" - течността е блестяща и нереална. Внимание! Това НЕ Е истинска ваксина! Не си инжектирайте съмнителни неща в организма!

Реклама
Реклама
Реклама