Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9565008 www.bgdnes.bg

Половинката на португалеца Джорджина Родригес: Кристиано е мъж мечта!

Той и децата са на първо място за мен, казва испанката

От продавачка в магазин до една от най-популярните жени в света. В това се превърна испанката Джорджина Родригес, след като започна връзка с футболната звезда Кристиано Роналдо. Красавицата говори открито за отношенията си с португалеца пред списание Sportweek, за което засне изкушаваща фотосесия.

"Кристиано е чудесен баща - казва Джорджина. - Най-добрият партньор, за когото съм си мечтала. Ако даден мач не мине добре, той не е в добро настроение. Той знае какъв е футболът - понякога печелиш, а друг път губиш. Трябва да го приемеш и винаги да се опитваш да се подобриш. Напълно ме изненада и ме завладя. Самокритичен и отговорен е, като обича това, което прави - перфектната комбинация."

Реклама

Испанката разкрива, че благодарение на маските срещу коронавируса са успели на няколко пъти да се разходят из Торино. При нормални условия това е невъзможно, тъй като звездата на "Ювентус" ще бъде разпознат от феновете във всяка една точка на света.

"Имаме си къща с градина, където децата могат да си играят - разказва Родригес. - Нищо не ни липсва. Хората в Торино ни харесват и аз съм щастлива тук. Разбира се, не можем да ходим да пазаруваме, но благодарение на маските понякога успяваме да избягаме от вниманието. Преди няколко години дори отидохме на кино."

Роналдо е вдъхновението на Джорджина и за тренировки. Красавицата е в перфектна форма в последно време и редовно показва упражнения на последователите си в интернет. "Научих много от него - казва Родригес. - Той ми помага, наставлява ме и ме мотивира. Отначало ме беше срам да тренирам пред него. Все пак той е Кристиано Роналдо. След това обаче всичко се промени. Той е моето вдъхновение и голямата ми любов. Семейството е моят приоритет, а децата и партньорът ми са на първо място."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама