Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9567399 www.bgdnes.bg

Димитър Ковачев-Фънки: Ще изпия и изям хонорара от "Капките"

Чакам мама да се ваксинира, за да ми направи шкембе

"Аз съм лош имитатор, не бих се качил да се излагам на сцената. Да, мога да пея, пял съм и продължавам, но това нищо не значи. Шоуто не е предаване за певци. И ако Къци или който и да е не е добър, цап по тиквата и дотук си. Аз не съм като онези от журитата, дето са все деликатни, сакън да не ядосаш някой, дрън-дрън".
Това сподели най-забавният от риалити форматите у нас - Димитър Ковчев-Фънки, който всеки понеделник гледаме в "Като две капки вода". Веселото шефче от рокерската фирма, както наричат китариста, обясни, че хонорарът му от предаването ще изпие и изяде във вид на диетична водка, уиски или ракия, защото в това пандемично време други приходи няма. "Но то за всички е така. С моя съдружник Амебата замразихме фирмата си, а загубите ни са огромни. Иначе записахме с "Черно фередже" нов клип и това ми е в мозъка сега", смее се Фънки, който ходи с 20 лева на ден в джоба и не се смята за богат.


"Планувам си нови татуси. В момента имам пет и трябва да си оправя лявата ръка. Няма обаче да си правя цял ръкав. Противник съм на цветните татуси. Признавам само черно и бяло без шарени изгъзици. И до дни ще си ги направя!", споделя още китаристът.
Освен че всеки понеделник се забавлява с Хилда и Юлиан Вергов, Фънки очаква с нетърпение да се ваксинира майка му, за да му направи шкембе-чорба и двамата да се наприказват и напрегръщат. "Но имам претенции, искам ваксината за майка ми да е на специална фирма, не всяка става", смее се музикантът и добавя, че напоследък най се забавлява с хората, които му се връзват на шегите. "Като почна на майтап да лъжа и усетя, че човекът се поддава на глупостите ми, луд мога да го направя. Ама се сдържам да не правя циркове", смее се любимецът на публиката Фънки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама