Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9568992 www.bgdnes.bg

60 млн. евро иска "Барселона" за Гризман

Световният шампион с Франция Антоан Гризман почти сигурно ще бъде продаден от "Барселона" идното лято. Той така и не оправда огромните очаквания към него и не успя да се превърна в така ключовия за тима играч.

60 милиона евро е твърдата цена, която от "Камп Ноу" са поставили за нападателя, твърдят медиите в Испания. Много малко вероятно е Гризи да бъде изваден от трансферната листа независимо кой спечели президентските избори в клуба този месец.

Реклама

Към този момент обаче трудно може да бъде намерен купувач, който да извади исканата сума, тъй като отборите са затегнали бюджетите си заради пандемията с коронавируса. Два клуба биха имали интерес към Гризман - "Пари Сен Жермен" и "Манчестър Юнайтед", които отдавна са афиширали мераците си към футболиста. За парижани той дори може да се окаже сериозна цел, ако Килиан Мбапе напусне през лятото. На "Олд Трафорд" виждат в негово лице възможна по-евтина алтернатива на Джейдън Санчо. Със сигурност от отборите ще се пробват да свалят значително цената на Гризман и ще изпратят оферти на по-ниска стойност.

Междувременно арестуваният бивш президент на "Барселона" Джосеп Мария Бартомеу може да си навлече нови неприятности, след като бе обвинен в лошо управление, корупция и пране на пари. Бившият защитник на "Фиорентина" и "Интер" Даниеле Адани призова властите в Испания да го изгонят от страната.

"За щастие правосъдието в Испания действа по-бързо от италианското. В живота всяко действие се плаща. Ако е вярно това, че е използвал социалните медии, за да дискредитира личности като Лионел Меси и Жерард Пике, то той няма място в Испания. Да излъжеш цял един народ, това е непростимо. В същото време "Барселона" затъваше в дългове. Когато сееш вятър, жънеш бури", казва Адани, който в момента е футболен анализатор в Скай Италия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама