Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9570846 www.bgdnes.bg

Софи Маринова избухва в ново парче: Свалим ли маските, ще се разцепим!

На ромската перла й омръзна от коронавируса

С нетърпение очаква края на маските Софи Маринова. Ромската перла се надява ситуацията с коронавируса по-бързо да се оправи.

Софка реши да възпее какво ще се случи, когато всичко приключи и си върнем живота по старому.

Реклама

Маринова направи дует със сина си Лоренцо. Парчето носи името "Маски долу". В него Софка и наследникът й възпяват намеренията си, когато животът се нормализира.

Софи с нетърпение очаква своята среща с феновете си. Това ще се случи най-рано в началото на следващия месец, когато нощните заведения би трябвало да отворят врати.

По информацията на "България Днес" графикът на Софка е препълнен за април и май. Първото й участие трябва да е в нощен клуб в Благоевград.

"Маските свалете и се пригответе да попеем, до горе да налеем. Всички да ни видят как ми се живее, да се кефим и да се разцепим", заканват се Софи и Лоренцо.

В клипа семейството се появява с маски на лицето. Интересното е, че защитните средства са обсипани с диаманти.

"Ей така ми се живее, да се пие, да се пее, барове и дискотекие чакат яките кючеки. Хайде мами газ, оборотите на макс. С тебе, сине, тази вечер няма да сме в нас", пеят още Софка и Лоренцо, с което дават заявка, че ще се скъсат от участия и купони до ранни зори.

Наследникът на Маринова не пропусна да се отчете в отворените вече заведения. Той и колегата му Денис Теофиков заедно с верни другари откриха подобаващо рестартът на ресторантите.

Реклама
Реклама
Реклама