Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9572604 www.bgdnes.bg

Топастроложката Алена: ГЕРБ печели, но работеща коалиция е малко вероятна

Партията на Слави е формация на омразата, Васил Божков е безсмислен играч

Какво говорят звездите за номерата на бюлетините, които във вторник получиха чрез жребий регистрираните за вота политически партии? Топастроложката Алена разкрива специално за читателите на „България Днес“.

„Всички дати, свързани с изборите на 4 април 2021 година, вече са известни, пъзелът на предстоящите избори се изясни. Можем да ги наречем избори на сляпата омраза, на разрухата, на желанието за унищожение, да бъде разградено достигнатото до момента, нищо че после пак ще се търси спасител, който да вади народа от пропастта“, категорична е Алена.

Реклама

ГЕРБ-СДС - търпение и такт

ГЕРБ ще спечели изборите, това е неоспорим астрологичен факт. Но отново е под въпрос дали ще състави правителство заради неспазена заложба в рождената звездна карта на партията, която ги дърпа надолу въпреки многобройните позитиви в датата на раждане на ГЕРБ. Те не са тайна. Едно от тях е, че ГЕРБ винаги трябва да се явява сама на избори, никога в предизборна коалиция, защото всяка коалиция й отнема гласове. Коалицията може да е следизборна, за това забрана няма. Композитната вибрация между ГЕРБ и СДС е носител на негативна характеристика. 28, номерът на изборната бюлетина, налага изискването без прибързаност, чрез търпение и такт негативната карма да се претвори в положителна - знак за успешно ново начало, зареждащо със сила и хъс за победа. Следизборна хармонична и добре работеща коалиция е малко вероятно да направят.

БСП остава в опозиция на себе си

Номерът на регистрацията в ЦИК определя за коалицията "БСП за България", че носи промени, но дали ще са положителни или негативни зависи от правилното поведение и предпазливост по време на кампанията. Острите, оплюващи опонентите думи им носят негативи. Номерът на изборната бюлетина е 4. Поредната четворка, с която съдбата ги товари заради създадената досега негативна карма, която с бюлетина 4 в изборен ден 4, през четвъртия месец на годината не позволява кармата да бъде претворена в положителна. БСП рискува да остане опозиция вътре в себе си, на себе си и на народа.

"Има такъв народ" - кратък политически живот

Тази е първата партия на омразата, която събира гласовете на мразещите заради самата омраза, неудовлетворените от живота, хората, на които все някой друг им е виновен за несгодите, неудачниците, които винаги чакат месията, за да има на кого после да крещят - Разпни го. Номерът на регистрацията в ЦИК е носител на трудности, пречки, изпитания, породени от странични фактори, заради които са възможни неочакваности. Номерът на изборната бюлетина 29 орисва партията на най-тежка кармична разплата заради погрешно избрана посока, в която омразата и негативизмът са и ще бъдат водещото начало в предизборната им кампания и последващи действия, докато излезе от политическия живот на България. Партията е орисана на кратък политически живот.

ДПС - по-нисък от очаквания резултат

Общата вибрация на името е с предупреждение за възможни трудности,породени от неочаквани обстоятелства или опит за разделение на партията на разнопосочни идеологии. Номерът на регистрацията в ЦИК налага подчинение на съдбата и правилно разчитане на нейните знаци. Да не правят опит за надскачане на възможностите си. Номерът на изборната бюлетина 9 зарежда с амбиция и желание за успех, но съгласно общите тълкувания при пресиране на избирателите е възможно резултатът да е по-нисък от очаквания. С блага дума да вървят напред.

"Демократична България" - трудни за овладяване емоции

Реклама

Втората коалиция на омразата персонално към Борисов. Номерът на регистрацията в ЦИК 11 е носител на безкрайни емоции, до степен да са така трудни за овладяване, че да се стигне до физическо насилие заради невъзможност да наложат правдата си и да постигнат целите си. Очаква ги неочакван отлив на избиратели, ако подкрепящите се осъзнаят, че дадените им обещания в следизборното настояще са неизпълними.

„Изправи се! Мутри вън!“ - предопределен провал

Друга партия на омразата, при която нюансът на мразенето е заради отнети или непридобити материални блага. Номерът на изборната бюлетина 18 означава, че формацията е съставена от себични егоисти, които чистят помежду си негативна карма и целят да се докопат до управлението, за да се облагодетелстват, а не с мисъл за благото на народа. Провалът на тази коалиция е предопределен, дори и да успеят да прескочат изборния праг.

ВМРО - успех при късмет

За жалост, и ВМРО постъпиха обратно на астрологично заложеното им, за което отдавна имат информация, че шансът им за успех е в предизборното коалиране. Номерът на изборната бюлетина е 1. Ново начало, но подплатено с прибързаност и недообмисляне на ползата от предизборна коалиция. Дали съдбата ще им подаде ръка, зависи от правилното провеждане на предизборната кампания. Големият шанс на ВМРО беше при предизборно коалиране. Другото е случаен късмет.

„Републиканци за България“ - прелъстяват и изоставят

Вибрацията на изборния ден съгласно регистрацията на партията и в лична година на промени, в месец на емоции и в ден на трудности, са камък на шията на партията. Тя е приключила, преди да е тръгнала. Номерът на изборната бюлетина е 21 - подвластен на желание да бъдат привлечени много избиратели, но с хитрост и непочтеност, защото числото подпомага използването на хората, а след това тяхната забрава, което ги унижава – отливът, ако не е сега, на тези избори, задължително ще е на следващите.

БНО на Васил Божков - мъст

Партията е създадена на дата, която я орисва на постоянно търсене на мястото й в политическото пространство и невъзможност то да бъде открито, към когото и да се прилепват. Палитрата им ще е от светлината към мрака, без да могат да изберат своето място. Номерът на регистрацията в ЦИК изисква предпазливост към промените, а датата на регистрацията е в месец на емоции и в ден на материални стремежи и кармична разплата с всички останали партии и с българския народ. С една дума – мъст. Безсмислена партия без настояще и без бъдеще.

Реклама
Реклама
Реклама