Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9578330 www.bgdnes.bg

Масова ваксинация на "Армията"

Акрапович: Нямам никакви лоши чувства към "Локо" (Пд)

Масова ваксинация срещу коронавирус започва на "Армията", научи "България Днес". Футболисти, служители, треньори и легенди на ЦСКА се редят на опашка за имунизация. Сред тях са имена като Димитър Пенев и Петър Жеков, които вече надхвърлиха 75 години и са в рисковата група.
От началото на пандемията вирусът не успя да засегне сериозно "червените". Положителните случаи бяха единични и като цяло никой не прекара тежко болестта. След ваксинацията в клуба ще си осигурят допълнително спокойствие през следващите месеци. В лагера на другия столичен гранд "Левски" засега не планират масова ваксинация. Там болните бяха десетки и голяма част от хората в клуба вече имат изградени антитела.
Днес ЦСКА приема на "Армията" тима на "Локомотив" (Пд). Мачът ще бъде специален за треньора Бруно Акрапович. Босненецът за първи път ще се изправи срещу бившия си тим като наставник на "червените". Той си тръгна със скандал от "Лаута" и бе сериозно нападнат от собственика на "черно-белите" Христо Крушарски, но въпреки това изпитва най-добри чувства към "Локо".


"Чувствам се уникално в ЦСКА, но имам много приятели в "Локомотив" - каза Акрапович преди мача. - Нямам никакви негативни чувства. Те идват на гости и аз ще ги приема добре. Няма да се опитам да изненадам никой. Искам да стане здрав мач. Не желая да се занимавам с миналото и да мисля за загубата от "Лудогорец". Мисля само за бъдещето, имаме един след друг важни мачове. Искам да спечелим двубоя и да излезем на терена с манталитет на победители. Сашо Тунчев (б.а - треньорът на "Локомотив") работи с мен три години и свършихме хубава работа. Качествено момче и дано да е научил нещо от мен. Не искам всичко да е взел от мен, защото той си има свои качества и път. Георги Илиев също е такъв. Имахме много добри отношения с него. Излизаме за победата и виждам, че отборът все повече разбира стила и динамиката на играта. Не е в мой стил да вкарвам напрежение преди мача."
Акрапович се надява Алберто Пеняранда и Жеферсон да се възстановят за днешния мач. Двамата най-вероятно ще влязат в групата, но ще останат на резервната скамейка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама