Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/9579289 www.bgdnes.bg

Брутален клип от Санта Китана

Певицата по голи гърди, мъжки задни части се веят в "Да гори" 

Изглежда, че март е месецът на скандалните парчета и клипове - след като Криско и Тони Стораро пуснаха, меко казано, провокативния си дует на 3 март, часове след тях на бял свят идва "Да гори" на Санта Китана.

Помните я - певицата проби преди известно време с "Гола икона", в чийто клип бе полугола, раздаваше ласки на група мъже и жени, кълчеше се еротично; после бе и гостенка в шоуто на Николаос Цитиридис, изобщо - стана си звезда.

Реклама

"Звезда, но в кой жанр?! Музикалния или розовия...", чудят се зрители покрай новото видео на Китаната "Да гори". Текстът разказва за една свободолюбива лирическа героиня, която обича мъжките ласки и разнообразието от сексуални партньори и която не може да се спре на подходящ кандидат, с когото да свие семейно гнездо - "Не ме моли да кажа с колко съм била! Обожаваш ме такава, каквато съм - мръсница, защо опитваш да ме направиш мръсница! Да не бъда с друг пред теб се заричам, но ако се случи, ще отричам! Опитвам се един да избера, трудно ми е и се двоумя!", гласи текстът в по-цензурираната си част.

После нещата отиват към чист секс: "Пий шампанско от моите гърди!", "Бедрата ми от теб са целите надрани, но от сладки рани, от мръсни ласки сме пияни, поеми възбудата ми в твоите длани", за да кулминират в култовото заключение: "Остави по мене видими следи, устните ми с твоите разтвори. Със златна лъжичка не съм расла, точно затова съм най-опасна".

И ако това ви шокира, по-добре не гледайте клипа: в близки кадри мачото във видеото целува и облизва гърдите на Санта Китана, които тя стиска в шепи. И това е само началото - после двамата са чисто голи в цял ръст пред камерата. Тя е анфас, той е в гръб и лъсва мъжки задник на екрана. С ръка той прикрива прелестите й между краката, а пред гърдата си тя държи чаша. Това обаче е съвсем излишно, тъй като секунди по-късно Санта Китана лъсва чисто гола, само по боя върху кожата, която показва всичко. Впрочем уверете се сами.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама