Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9584632 www.bgdnes.bg

Златка Димитрова потвърди: Сама съм, разделих се с Кирил

Не искам повече мъже, казва още плеймейтката за краха с любовната авантюра

"Разделих се с Кирил. Сама съм."

Така Златка Димитрова потвърди слуховете, че е скъсала с гаджето си, фитнес гуруто Кирил Танев. От седмици в профила на Черната Златка няма никакви снимки с мачото, а последователите на силиконката се чудеха каква е причината за това.

Двойката се е разделила преди повече от месец. Златка не разкри какво е довело до краха на любовната й авантюра с Кирил. Според слуховете тя е залитнала по друг мачо, ала Златка е категорична, че няма друг мъж в живота й. И скоро няма й да има.

Реклама

"Доста дълго време ще бъда сама. В момента съм се фиксирала върху работата си, нови проекти и не на последно място сина ми Миро. Детето ми е приоритет номер едно", казва Черната Златка.

Но уви, Димитрова отново е с разбито сърце и без половинка.

Танев не приема раздялата тежко. Според думите на мачото връзката му със Златка вече се е изхабила и най-правилното решение е двамата да продължат по пътя си.

"Затворете някои врати днес. Не заради гордост, безсилие или арогантност, а просто защото не водят към никъде", пише философски в социалната мрежа вече бившето гадже на Димитрова.

Златка и Танев бяха заедно почти две години. Тъмнокосата изкусителка бе много влюбена във фитнес треньора. И вярвала, че най-сетне е открила правилния мъж. Още повече че наследникът на Злати - малкият Миро, харесвал много половинката на майка си.

Плеймейтката и инструкторът бяха неразделни. Постоянно споделяха свои снимки заедно, правеха си жестове. Преди няколко месеца изготвиха 12-седмично предизвикателство, в което изваяха телата на влюбени двойки.

Кирил Танев и Златка Димитрова се запознават във фитнес залата и първоначално споделят само общата си страст към спорта. Няколко месеца по-късно между тях пламва искра, сближават се още повече, след като се опознават и се залюбват.

Реклама
Реклама
Реклама