Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9610008 www.bgdnes.bg

Баварец за 100 бона за щерката на Гала

Обикновени подаръци в света на хайлайфа

Мари чурулика щастливо: Толкова е красива! 

"Обикновен" подарък за "обикновен" рожден ден в "обикновения" живот на родния хайлайф! Щерката на Гала се изфука с чисто ново червено беемве по случай 24-ия й рожден ден! Мари Будева дундурка возило, чиито цени при дилъра са между 80 и 120 хиляди лева, показва проверка на "България Днес".

"Толкова е красива!", очаровано коментира Мари и показва снимка на подаръка си, който идва с огромна червена панделка на предния прозорец. Колата е недокосвана от друг шофьор и още няма дори регистрационни табели, така че идната седмица на Мари ще й се наложи да отскочи до КАТ, за да си оправи документите. Или пък някой друг ще го направи вместо нея.

Реклама

Кървавочервената машина е супер мощна със стотици конски сили под капака и идва с автоматична скоростна кутия - идеална за големия град и софийските задръствания, на Мари няма да й се налага постоянно да натиска съединител. За разлика от повечето баварци, които по традиция са със задвижване на задните колела, този модел идва с предно предаване, което е още по-сигурно за младите шофьори. Колата, разбира се, е фрашкана с всякакви технологии за сигурност, комфорт и улеснение за паркирането.

Космическата цена (космическа за средностатистическия човек, който не е продал ниви) не е проблем за звездното семейство - Гала работи безпощадно от десетки години, но всъщност и самата Мари заработва ужасно прилични суми всеки месец.

Младата жена, още ненавършила четвърт век, практикува професията на "инфлуенсър" - с други думи, професионално рекламно лице. Всеки неин пост, в който тя представя или хвали даден продукт на дадена марка, струва около хиляда лева - а понякога и повече. Щерката на Гала се е сдобила със 70 хиляди последователи в мрежата, а това си е златна мина за рекламодателите, които предпочитат да работят с младо, свежо и известно лице пред това да наливат пари в реклама в традиционните медии.

Мари рекламира почти всичко, каквото може да ви дойде наум - но основно представя различни козметики, кремове, кафета, дрехи, модни аксесоари, бански, обувки, но също и различни хотели и вили из България или пък машини за естетична грижа. От пиле - мляко!

Подаръкът на 4 колела идва няколко дни след като Гала намекна, че се задава сватба на хоризонта - от години Мари е вярна на гаджето си , наследник на близката приятелка и колежка на Гала - Джуджи. Двамата са свили семейно гнездо и в най-скоро време ще си кажат заветното "да", убедени са всички в техния кръг.

Реклама
Реклама
Реклама