Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9618724 www.bgdnes.bg

Е 1,5 млн. дължи Киркоров

Голяма звезда, големи заеми

Банка взима част от заложеното му имущество, той планира погребението си

Блясъкът на Филип Киркоров прикрива огромните му дългове. Световната криза, породена от пандемията, успя да оплете в примките си и естрадната легенда. Певецът с български корени дължи 1,5 млн евро на латвийска банка.

Наскоро поп кралят приключи дългосрочен процес с финансовата институция, от която Филип взима заем, за да подготви фееричното си шоу "Аз" - десетки костюми, балет, невероятни декори и инсталации... След което кризата удря по провеждането на спектакала. Самият Кирково си признава, че работи на загуба:

Реклама

"Парите не са важни - основното е да се хареса на зрителя", казва неотдавна певецът.

Сега той трябва да плати на кредиторите си 1,5 млн евро. От публикации в "Комсомолская правда" става ясно, че съдебен изпълнител ще продаде на търг част от имуществото на звездата. Възможно е бившият мъж на Алла Пугачова да прежали не само един от апартаментите си. С какво точно ще трябва да се раздели Филип така и не става ясно, тъй като по закон информацията е строго поверителна. Самият изпълнител все още не е коментирал ситуацията.

За сметка на това стана ясно, че Киркоров е планирал... погребението си. Той реши да подготви предварително церемонията и назначи за отговорник стария си приятел Николай Басков. Последният се кълне, че ще направи всичко точно както поп кралят желае. Николай Басков се е съгласил да купи ковчег с кристали за Филип Киркоров, каквото е неговото желание.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама