Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9672281 www.bgdnes.bg

Цитиридис е най-секси плешивец

Захари Бахаров и Дидо от Д-2 му дишат прахта

- Защо е яко да си без коса?

- Научаваш първи, когато вали.

Този и подобни вицове и шеги се разпространяват за мъжете, останали без коса по една или друга причина. А темата за чаровните плешивци вълнува особено след новината преди дни от английския в. "Сън", който твърди, че принц Уилям има още една титла - "Най-секси плешив мъж". 38-годишният херцог на Кеймбридж е описан като "секси" цели 17,6 милиона пъти в блогове и страници, намерени чрез Google, твърди класация на изданието. Проучването е направено от специалисти по козметична хирургия.

Подреждането за най-чаровен мъж без коса не бе подминато и от български сайт, който също пусна анкета за секси българин без коса. Допитването е до края на април месец, като досега на първо място е водещият на "Шоуто на Цитиридис" - Николаос Цитиридис, актьорът Захари Бахаров е на второ място с 28%, а трети е Деян Каменов - Дидо от Д-2 с 15%.

Реклама

Останалите участници са футболният национален вратар Николай Михайлов с 13%, генерал Венцислав Мутафчийски с 8%, Георги Милчев - Годжи с 4%, актьорът Христо Шопов с 3%, Светльо Витков от група "Хиподил" с 2%, Боби от "Фермата" с 1% и Дичо с 1%.

"В какви ли не класации са ме слагали, добре, нямам против и благодаря за вниманието", посмя се на второто си място актьорът Захари Бахаров, който с днешна дата се бръсне нула номер.

Неговата коса започнала да оредява на 25 години, но това изобщо не го тревожи. Станалият известен с хитовия сериал "Под прикритие" екранен Иво Андонов бе на 36 г., когато снима лентата, но там все още имаше растителност caмo нa тилa и мaлкo нa тeмeтo. След това Захари реши, че липсата на коса ще му донесе късмет и точно това се случи. Избръсна си темето и стана... мъж за милиони. B буквaлeн и пpeнoceн cмиcъл.

B мoмeнтa Бaxapoв e eдна oт нaй-скъпоструващите звeзди у нac. Peжиcьopи и пpoдуцeнти ce нaдпpeвapвaт дa гo иcкaт в нoвитe cи тeлeвизиoнни пpoeкти или във филмитe cи. "Дали са по-желани плешивите мъже, не знам, питайте някоя жена", смее се актьорът, който не се слави като Дон Жуан и е верен само на съпругата си Диана Алексиева.

Според поредно проучване обаче нежният пол предпочита плешиви мъже, тъй като така е сигурно, че "нямаш в леглото дете, а истински мъж", по думите на жените. Повече от 80% смятат и че тестостеронът на мачовците без коса е по-висок от този на мъжете с коса. И пак според изследванията нивото на хигиена при мъжете без косми на темето е по-високо от това на останалите и създава самочувствие, привличащо женския пол.

Реклама
Реклама
Реклама