Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9678271 www.bgdnes.bg

Певицата Луна: Промяната идва с мен наесен

Бойко е голям пич, казва Илиян Тупалката

"Промяната няма да дойде сега, а с мен наесен, когато се кандидатирам за президентските избори! Затова не гласувах вчера. Mисля, че няма да има промяна след тези избори."

Това каза пред "България Днес" певицата Луна. Изпълнителката на "Тук-там" е прекарала изборния ден с инициативния си комитет.

Реклама

"Обсъждахме бъдещето. Имам много млади хора около себе си. Подготвяме се. В неделя се събрахме с чисти помисли и поведение, мислейки сериозно за началото на някаква промяна, защото тя ще отнеме много време, енергия, а вече имаме и спънки. Но не се страхуваме, а действаме смело", каза още певицата.

Преди дни тя отбеляза 50-годишен юбилей. Луна е реалист и смята, че няма никаква промяна в управление на страната вече повече от 30 години.

"Хората ме искат. Няма къде да ходя. Президентстките избори предстоят, после ще опитам за премиер и така ще циркулирам между двете институции, за да помагам на българския народ, който с всеки изминал ден ме тласка да предприема тези ходове в живота си. Години наред бягам от политиката и се забавлявах досега, но се захващаме по същество", откровена е Луна.

Попфолк изпълнителят Илиян гласува за истината. Тупалката е пуска своя вот в изборния ден с надеждата нещата в страната да продължат да се оправят.

"Харесвам Бойко Борисов. Познаваме се с него. Пял съм по време на негови кампании. Голям пич е. Много е земен. Направи много за държавата. Не мога да кажа за черното бяло. С неговото управление се направиха нови пътища. Инфраструктурата в страната се подобри", казва още Тупалката.

Реклама

Колежката му Емануела също пуска бюлетина в тъмната стаичка.

"Винаги гласувам - казва певицата. - Всеки глас е важен. Дано има промяна. Българите трябва да сме обединени, когато искаме нещо. Точно това ни липсва. И затова сме на това дередже вече дълги години", добави още певицата в изборния ден.

Карантинираната Софи Маринова сподели пред "България Днес", че не й се занимава да си поръчва подвижна урна. Певицата е с COVID от седмица и няма право да напуска дома си.

"Няма да мога да гласувам. Въобще не ги разбирам тия неща с подвижни урни и поръчването им", разкри Софка пред вестника.

Тя допълни, че винаги гласува, но този път ситуацията е така, че няма да има тази възможност. Софка кара леко вируса и дори успява да намери сили, за да се преобразява в различни образи за шоуто "Като две капки вода". По думите й тя е сама в отделно жилище, а Гринго и Лоренцо не са под карантина. Певицата се моли на Господ да мине по-бързо през това премеждие и скоро да се завърне отново на малкия екран.

Реклама
Реклама
Реклама