Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9678376 www.bgdnes.bg

Галка на Азис: Фънки е кисел

След скандала в "Капките"

Той е ретро музикант, роден, за да мрази, твърди половинката на костинбродския славей

"Фънки е един кисел, вечно сърдит, неудовлетворен от нищо в живота си и забравен вече от хората ретро музикант!"

Реклама

Това са само малка част от епитетите, които Галка на Азис хвърли срещу журито в "Като две капки вода". Спътницата в живота на ромския славей, която преди години го дари с дъщеря, се почувства лично засегната от поведението на Фънки по време на миналия лайф. Скандалът, който се разигра на сцената, успя да ядоса Галя и тя не пропусна да защити Васко, макар и само във виртуалното пространство.

"Странно ми е, че Фънки е решил, че участниците в "Като две капки вода" са там за да му изнесат някакъв личен концерт, от който той да си тръгне душевно и музикално удовлетворен", продължава нападките Галка.

Тя припомня, че не само румънци са имитирали Азис в своите шоута. По думите й това е правено и в руското, гръцкото и албанското предаване "Като две капки вода". Галя отчита като странен факта, че там всички от журито не само са останали по местата си до края на изпълнението, но и участниците получават добри оценки за начина, по който са се превъплатили в Краля на попфолка.

"Толкова злоба и лошотия как се събраха в един човек- още не мога да си обясня! Всъщност на Фънки никога нищо не му харесва. Той става сутрин от леглото, за да мрази... той е роден да мрази и ругае, такава му е природата - не е виновен", допълва още ядосаната Галя.

Макар отдавна да избягва светлините на прожекторите, Галя се осмели да защити бащата на дъщеря си. С това тя слага и край на спекулациите дали с Васко са скарани, разделени и не се понасят. Напротив, Галя и дъщерята на Азис Рая продължават да са най-голямата опора в живота на певеца.

"БРАВО ВАСКО! Трябваше някой да се осмели и да направи това, което ти направи снощи! И това, което му каза, не се отнася само за вчера или само за това предаване и дори не и само за този сезон... не, той отдавна проявява расизъм, злоба и лична омраза, той просто е роден да мрази и да не харесва!", пише Галя ден след края на скандалното шоу от миналия понеделник.

Реклама
Реклама
Реклама