Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9681979 www.bgdnes.bg

Теодора каза "да" пред урната

Членове на комисия се взеха официално

Георги й предлага спонтанно след 14 г. връзка

В най-важния ден за годината, а именно парламентарните избори, една двойка бе на върха на щастието си.

Членовете на комисия в бургаското село Зидарово Георги и Теодора се сгодиха пред урните и напълно засенчиха изборния вот в местността. Свидетели на бурната им любов станали местни жители, упражняващи правото си на глас в училището в областта.

Реклама

Георги не планувал предварително романтичния си жест, а идеята му хрумва спонтанно. Затова решава да изненада приятелката си, излиза за кратко и се връща с огромен букет и пада на коляно. Изборната комисия е шокирана и за миг настъпва стълпотворение, като дори бъдещата булка Теодора остава безмълвна и не подозирала, че така ще се развие изборният й ден.

Повече от 14 години Георги и Теодора са заедно. Двамата се запознават в Бургас, откъдето са родом. Любовта им пламва още на първата им среща и оттогава са неразделни.

"Като две влюбени гълъбчета са. Въпреки че са заедно от 14 години, не са си променили отношенията един към друг, обичат се и уважават като в началото на връзката си", споделят близки на двойката.

Въпреки вълнението от нестандартното предложение за брак двамата вече са започнали с плановете за сватбата си, която се очаква да е през юни независимо от противоепидемичните мерки в страната.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама