Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9682895 www.bgdnes.bg

Легендарният певец Светослав Аргиров: Жена ми ме контролира колко ям

Като си легне, отивам до хладилника

"Жена ми ме контролира колко ям. Постоянно съм в някакъв режим на хранене, който спазвам понякога, а друг път - не. Вечер, като си легне жена ми, отивам до хладилника. Аз винаги съм бил по-пълен от Благовест, но пък в последно време май и двамата сме около 70-те килограма. Което не е кой знае колко зле." Това разкрива Светослав Аргиров, който заедно с брат си ще посрещнат в блестяща форма поредния си рожден ден на 23 април, когато ще навършат 62 години.

"Суетни сме и двамата, Благовест си боядисва косата, но аз не искам. Предпочитам да казвам, че съм рус, скандинавец", смее се още Светослав.

Реклама

"Знам, че и мъже се подлагат на козметични процедури. Но ние с брат ми сме против това. Добре че са жените ни, които ни контролират постоянно, защото сме зодия "Телец" и сме големи чревоугодници", смее се и другият брат - Благовест.

На шега или насериозно, но Светослав Аргиров още не е сигурен, че няма извънбрачен син от никарагуанка, за което "България Днес" писа първи преди време. Това се случило през далечната 1986 г., когато двамата братя изнасят концерт във втората по бедност страна в Латинска Америка.

"Истината е, че действително имах връзка там с една говорителка от националната им телевизия. Красавица голяма беше и аз бях първата й сериозна връзка. Всичко стана мимолетно и много бурно", призна за съществуването на латинодрамата Светослав.

Веднага щом напуснала Латинска Америка, българската поп звезда забравила за любовните си отношения с момичето. Докато един ден както се разхождали с приятел в Москва, до него се спира известният певец на салса Луис Енрике от Никарагуа. Той му обяснява, че година след като напуснал страната им журналистката, с която имал връзка Светослав родила момче. С днешна дата детето вече би трябвало да е голям мъж - на 30 години. "И аз много се изненадах. Никога по никакъв повод не ми беше споменавала за факта, че имам дете, което всъщност може и да е мое. Но надали", смее се днес Светослав.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама