Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9684886 www.bgdnes.bg

Мария Илиева крие татко номер две

 Певицата до последно пази в тайна и пола на бебето

С щастлива вест зарадва почитателите си преди дни поп звездата Мария Илиева. Изпълнителката е бременна с втория си наследник и се очаква до месец да роди.

43-годишната певица изненада с новината, която е успяла да скрие до напредване на бременността. Това, което буди любопитството сред феновете на брюнетката, е, че тя не споменава татко номер две в живота й.

Реклама

"С огромно щастие споделям с вас, че с Александър сме в трепетно очакване на бебе!" - са част от думите, с които Мария сподели голямата новина. Александър се казва тригодишният син на певицата и по всяка вероятност изпълнителката има визира него като батко на бъдещото й отроче, освен ако не е намерила мъж със същото име.

След раздялата с бащата на Александър Илиева не е демонстрирала интимна връзка с друг мъж. Брюнетката реши да запази личния си живот в тайна и така и не стана ясно има ли мъж до нея и кой е той. Според клюките Мария крие бащата на бебето в Маями. Там брюнетката замина преди около два месеца с малкия Алекс, като сподели пред феновете, че ще работи по ново парче. Оказа се, че певицата се готви за предстоящо раждане и нова песен така и не се появи. Мария е избягала от любопитните погледи в родината, след като коремчето е започнало да расте.

Слуховете носят, че Илиева е решила до последно да не казва кой е таткото на бебето, след като с бащата на първия й син нещата не потръгнаха по план. Въпреки голямата любов на Мария с доста по-младия от нея Георги Илиева накрая остана самотна майка, но признава, че това никога не й е тежало и за нея на първо място е детето й. Тя не крие, че е била готова за наследник много преди появата на Александър и майчинството е най-хубавата роля в живота й.

За бременността на Мария Илиева се говори още от есента. Снимки от една от последните й изяви пред публика издадоха, че е наедряла в областта на корема. Въпреки многото въпроси от последователите дали е бременна певицата отговори отрицателно. Е, оказа се, че малко е поизлъгала с цел да запази докрай хубавата новина и да не привлича излишно внимание към личния си живот.

Изпълнителката е решила и до последно да пази пола на бебето в тайна. Бдителни фенове са готови да се обзаложат, че то отново ще е мъжко, заради формата на коремчето, но това са само догадки. Едно е сигурно - 43-годишната мама е супер секси и грее в очакване на щастливия ден. Желаем и здраве!

Реклама
Реклама
Реклама