Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9685010 www.bgdnes.bg

Дъщерята на Фатик побягна към Америка

Александра се върна в Ню Йорк при първата възможност

Голямата дъщеря на застреляния бизнесмен Филип Найденов-Фатик отпраши за Америка. Александра хвана самолета при първата отворила й се възможност.
От няколко дни тя отново е в Ню Йорк, където живее в последните години, научи "България Днес". Александра неведнъж е споделяла, че приема града за свой дом. На безбройните въпроси кога ще бъде отново там, отговаряше, че това ще се случи при първия удобен момент.
Александра бе посрещната с бурна радост от приятелите си в Голямата ябълка. Те й организираха малко парти за добре дошла. Наследничката на Фатик се събра и с любимито си куче, което бе оставила при познат на име Адам. Мъжът бе спряган за нейно гадже преди време. За по-малко от седмица в Америка дъщерята на Найденов не се спря и за миг. Тя постоянно се среща с познатите, за които се е затъжила. Не спира да обикаля и любимите си места в Ню Йорк.


Александра се завърна в България през лятото, когато мерките срещу пандемията от коронавируса бяха по-леки. След това дойде новата вълна и тя не можа да хване самолета за Щатите в продължение на няколко месеца. В началото щурмува родните курорти и не спря да купонясва със сестра си Адриана и приятелки. Сред тях са моделката Кристина Милева и дъщерята на Христо Стоичков - Михаела.
Но когато стана ясно, че ще остане по-дълго от очакваното, вместо да бездейства, щерката на Фатик подхвана няколко бизнес начинания на родна земя. Александра избра попрището на модата, което не й непознато. Първо пусна колекция шапки, които бяха рекламирани лично от Николета Лозанова. Преди около месец беше готова и с модна линия кимона. Става дума за луксозни пеньоари и наметки. Сега дъщерята на Фатик ще продължи да развива бизнеса си и отвъд океана.


Малко преди да отпътува за Америка, Александра бе на почивка със сестра си и приятели. Тя избра модната в последните месеци дестинация - Занзибар. Там посрещна и рождения си ден.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама