Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/9692426 www.bgdnes.bg

Потребителите подредиха любимите си песни на чаша розе advertorial icon

С коя мелодия виното PIXELS става по-вкусно, а животът още по-розов, питат от New Bloom Winery

Избата от Съединение New Bloom Winery предизвика феновете си да посочат коя е любимата им песен, съчетана с PIXELS розе. Само за няколко дни бяха събрани близо 500 идеи за мелодии. Сред посочените любими песни за розе PIXELS са както световни хитове и класики, така и български песни. Преобладават предпочитанията за родни изпълнители сред които – Миро – „Гълъбо“, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени – „По-полека“, Васил Найденов, Лили Иванова, хитът на Били Хлапето и D3MO “Наливай ми“, Мария Илиева и още много други. От световните изпълнители в предпочитанията на чаша розе намират място Ed Sheeran, Bon Jovi, Miley Cyrus, Sade, Edit Piaf и други. „Щастливи сме, че нашето вино успя да провокира толкова разнообразни идеи за съчетаване с подходящата музика. Феновете във Фейсбук страницата на избата с най-оригинални хрумвания ще получат и специален комплимент от нас“, посочиха от екипа на New Bloom Winery. Предложенията на потребителите могат да се видят на тяхната Фейсбук страница.

Серията PIXELS e посветена на модерния, градски човек, който обича да се наслаждава на живота. Цялата марка съчетава класически и популярни световни сортове, но отгледани в уникалния тероар на Тракийска низина. PIXELS има две бели вина –Шардоне и Совиньон блан. Розето е от френския сорт Гренаш, а червените са: Кaберне Совиньон, Сира и от немския сорт Регент. Марката включва и едно пенливо вино, направено в класическия стил на просеко вината. Розето PIXELS e в провансалски стил. Професионалните дегустатори го описват като вино с красив, сьомга цвят. В аромата се усеща плодов финес с нотки на червен грейпфрут, ранна череша, малина и екзотично ухание. Вкусът има свежо начало, богата структура, пикантна дължина с емоционален финал и плодова памет.

Иновациите, които улесняват живота и са практични за потребителя, са ключови при създаването на PIXELS. Затова вината с тази марка се затварят с винтови капачки – белите, със стъклена тапа – розето, с уникална трипластова полимерна тапа – червените. Всички те позволят многократно и лесно отваряне и съхранение на напитката възможно най-дълго.

Реклама
Реклама
Реклама