Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9703294 www.bgdnes.bg

Дамбраускас "четка" съдиите преди ЦСКА

Старши треньорът на "Лудогорец" Валдас Дамбраускас се изказа премерено за предстоящата битка с ЦСКА-София в Разград и обяви, че уважава много съдиите. Дамбраускас поясни, че никога не би си позволил да нападне рефер и темата била "най-далечната в ума му".

Утре "орлите" приемат "армейците" в среща-реванш от полуфиналите за Купата на България. Първия мач в София завърши 1:1. 

Реклама

"Не е възможно да се печели титла, Купа по лесен начин, минахме през трудни мачове - с Царско село, предишния мач срещу ЦСКА всички играха под средното ниво, надявам се утре да се представим по-добре. Аз виждам моите играчи колко трябва да жертват. Ще играем нашата си игра и ще опитаме да доминираме от първата минута".

"Имаме по-малко проблеми от мача с ЦСКА, по-малко от мача с Монтана даже. Смятам, че днес ще имам възможността да използвам цялата група на тренировка и след това ще се вземе решение кой да попадне в състава", каза литовецът.

"Съдийството е най-далечното място в ума ми. Не критикувам съдиите. Те не са роботи, а хора. Правят грешки, както треньорите и играчите. Вярвам, че ВАР би помогнал за развитието на българския футбол. Чувам, че има много проблеми и дискусии в момента в българския футбол. Трябва да се уважаваме един друг, съдиите, отборите също", коментира още Дамраускас.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама