Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9706215 www.bgdnes.bg

Щерката на Фатик пие кафе с мечки

Парижката мода с плюшени играчки за осигуряване на дистанция стигна и до софийските заведения

С мечки пие кафето си малката щерка на Фатик - Адриана Тюркмен! Известната наследница не се подлага на опасност с истински хищници, а избира за компания големи плюшени играчки. Това става ясно от снимки в социалните мрежи, видя "България Днес".

Реклама

Като истинска инфлуенсърка Адриана е на топа на модните тенденции да прекарва времето си с огромните плюшени мечета. Целта на поставянето на играчките в заведенията е да се избягва контактът с хора заради пандемията от коронавирус. Идеята хрумва на парижани. Те измислят привлекателния начин за справяне с проблема за осигуряване на дистанция между клиентите. Вместо да разделят масите на 1,5-2 метра разстояние, франсетата избират да запазят старото разпределение, като редуват маса за хора с такава за мечки.

Снимките от кафенетата във френската столица стават хит по цял свят. Наскоро сензацията стига и до софийските заведения, чиито собственици предпочитат да осигурят приятно прекарване на посетителите, като също слагат големи плюшени играчки по масите.

"Нови приятели", пише Адриана за трите мечока на масата си в центъра на София. Тя се шегува с последователите си, че плюшките са изместили старите й верни дружки, с които допреди година са обикаляли клубове и дискотеки.

Дъщерята на митичния бос Фатик е една от първите българки, които изкара COVID-19 в началото на 2020 г. След борбата с коварния вирус Адриана подхожда внимателно откъм събиранията с многолюдни тайфи и предпочита да събира слънчеви лъчи в по-безопасна компания. Когато преборва коронавируса, малката Тюркмен признава, че е доволна, че е една от първите заразени у нас, защото й е обърнато внимание. Освен това тя се надява антителата да я пазят в бъдеще.

Наскоро Адриана не пропуска да посети популярната за българите дестинация Занзибар заедно със сестра си Александра. Двете успяха да се завърнат, преди властите да въведат задължителна карантина за пристигащите от Африка. В България, когато не работи като брокер на имоти, малката Тюркмен се отдава на релакс в планината.

Реклама
Реклама
Реклама