Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9711410 www.bgdnes.bg

Андреа: Вярвам в прераждането!

В света на духовното

"Сегашният ни живот е резултат от предишните", убедена е изпълнителката 

Ще има ли живот след този?! Да! Андреа вярва в идеята за преражданията, призна самата тя. Изпълнителката от години се интересува от темата и стига до заключението, че този живот не е единственият - преди него е имало безброй, а след смъртта ще има пак прераждания.

Андреа пряко се конкурира по езотеричните въпроси с Луна. Когато по-възрастната й колежка не е заета с песни тип "Луна президент" и продаване на апартамента си, говори усилено за духовното, за богомилите, за душата и др.

Реклама

Андреа чете специална книга, от която черпи информация и вдъхновение. "Когато душата влиза в ново тяло и в ново обкръжение, се отваря врата, водеща към възможността за построяване на съдбата на душата. Всичко, което е създадено преди това - и добро, и лошо, се съдържа в тази възможност. Винаги съществува път към спасението", сигурна е изпълнителката.

Тя казва, че душата е това, което Създателят дава на всяко създание в началото, и добавя, че сегашният ни живот е резултат от миналите и причина за нашите бъдещи преживявания.

Андреа коментира и съвсем земни, битови теми - като например дали се вълнува от наближаващите срещи с феновете предвид облекчаващите се мерки.

"Повечето заведения вече са банкрутирали поради дългото време на липса на работа. Сега голяма част от заведенията отново се опитват да наберат персонал и са в доста трудно положение. Капацитетът на хората ще е ограничен и единствено изпълнителите, готови да лавират в хонорарите, ще могат да се срещнат с част от вас, които все още можете да си позволите да излизате. Въпреки че положението за всички в страната е тежко и кризисно... Изпълнението ни по заведенията ще се равнява като заплащане колкото на хонорар за един пост в инстаграм, когато рекламираме. И всеки мой колега ще се съгласи, че това е някак несравнимо поради факта, че музиката е много повече от инфлуенсърстване (не искам да обидя никого). Това ще продължи максимум 3 месеца, а след това нещата ще се повторят!"

А вие вълнувате ли се от наближаващата среща с Андреа - в този или друг живот?

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама