Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9729560 www.bgdnes.bg

Нора Недкова не може да си намери мъж

Плеймейтката търси любовта, нещо все не й достига

В омагьосан любовен кръг се върти Нора Недкова.

Сексапилното миньонче призна, че не може да намери правилния мъж в живота си. Макар да се чувства готова да създаде семейство, на Норчето хич не й върви във връзките и не успява да попадне на мъжа, с когото да бъде истинска и непринудена.

"В момента не съм обвързана, посветила съм се единствено на себе си", разкрива Нора.

Блондинката е стигнала до извода, че освен любовта има и много други неща в една връзка, за които явно трябва още много да учи.

Реклама

"След като махна грима и удоволствията, остават двама души и те трябва да си говорят за нещо от живота. Трябва да бъдат интелектуално съвместими по някакъв начин", категорична е Нора.

Тя определя последната една година като изключително трудна, но и поучителна. Нора Недкова се възползва от застояването вкъщи, за да се обогати и промени.

"Останах насаме със себе си, станах по-близка със себе си, с Господ, с нематериалните неща. Никой не знае колко книги съм прочела, какво е образованието ми", споделя плеймейтката.

Тя допълва, че е изчела няколко от най-добрите книги за личностно развитие, започнала е да медитира, да се информира за социални и политически въпроси.

"Не съм намерила правилния мъж, с когото да съм готова да създам семейство. Много са сложни човешките взаимоотношения. Не стига само любовта. Двамата трябва да са на една енергия, на едно интелектуално ниво. В отношенията обикновено жената е по-израснала от мъжете в емоционален план", обяснява защо все още не е сериозно обвързана.

Мис Плеймейт 2017 г признава, че се е научила да отсява негативното отношение. През последните четири години Недкова отнася сериозен хейт и всяка нейна крачка бива критикувана и осмивана. Повечето хора са скептично настроени към нея след конкурса и усеща много омраза към себе си. Нора се шегува, че съчувства на Бойко Борисов, защото не е лесно да си мразен от толкова много хора.

"Ако не бях минала през всички тези изпитания след конкурса, нямаше да съм това, което съм в момента. Смятам, че доста израснах. Минах през упреци, недоверие и видях хората, които наистина ме оценяват заради самата мен", допълва разочарованията си Нора.

Реклама
Реклама
Реклама