Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9743764 www.bgdnes.bg

Плеймейтката с естествен бюст №1 Ани Грудева: Слави, помирете се с Бойко!

Харесвам го много, правя партия на еротичните моделки и ще управляваме в тройна коалиция

"Слави Трифонов трябва да се помири с Бойко Борисов! Харесвам го много още от малка, а на изборите пътувах след уникален купон цяла нощ на морето до София, за да гласувам за него."

Реклама

Това сподели пред "България Днес" естествен бюст №1 сред плеймейтките Ани Грудева броени минути след като вчера лидерът на партия "Има такъв народ" обяви номинацията си за премиер - световната шампионка по шахмат Антоанета Стефанова, както и информацията, че тя ще върне веднага мандата за съставяне на правителство на президента Румен Радев.

Ани, която два пъти грабва титлата "Еротик модел" и впечатлява с изваяните си форми, е категорична, че дългогодишното приятелство между Трифонов и Борисов трябва да се възстанови и двамата да управляват заедно. Но с една много важна подробност.

"Правя партия на плеймейтките в България. Аз ще я оглавя, а в нея ще влезе и моята най-добра приятелка - Биляна Иванова. Останалите ще събера след попълване на анкета. Нашият слоган ще бъде "Красивите жени ще оправят България". Като един съвременен Робин Худ ще взимаме от богатите и ще даваме на бедните. Ще прескочим 4-процентовата бариера и ще направим тройна коалиция с Бойко и Слави. Тогава ни очаква истински просперитет", сподели пред вестника плеймейтката и добави, че едно от предизборните й обещания е премахване на ваксинационния паспорт за пътуване зад граница и особено в топли и екзотични страни като Доминикана, където скоро Ани ще се отдаде на заслужена почивка.

Секси брюнетката е убедена, че отиваме към служебен кабинет и нови избори през лятото. А отказът на Трифонов да състави правителство било продиктувано от желанието му да бъде номер 1.

"На следващото гласуване той ще може да мобилизира много по-голям вот за "Има такъв народ", особено след като се отворят заведенията и ще могат да се изнасят концерти. Сигурна съм, че на следващите парламентарни избори той иска да бъде победител и така ще стане", категорична е Ани.

Реклама

Еротичната моделка смята, че дългогодишното приятелство между Бойко и Слави би могло да се завърне и то да бъде налице и занапред.

"Съвсем друго е желанието за победа. И аз сядам след конкурс да се забавлявам с моите колежки и приятелки, но преди надпреварата за короната усилията са насочени само към нея", разкрива още красавицата.

Звездата от "Откраднат живот" Филип Буков:

Дългия заслужава кредит на доверие! 

"Слави Трифонов заслужава кредит на доверие. Той е ново лице в политиката. Останалите партии в парламента са от едно котило. Така че нека му се дава шанс да управлява, ако има амбицията."


Това каза пред "България Днес" звездата от "Откраднат живот" Филип Буков. Екранният доктор Хаджихристев не вярва нещо да се промени въпреки резултатите от изборите. Той не пропуска да гласува, откакто има право да даде своя вит. И го прави "за най-малкото зло".
"Следя какво се случва в политиката, но съм песимист, че нещо ще се промени. 95% от хората, които са в парламента, са един и същи. И с тях не виждам как нещо различно ще се случи. Слави е доказан ерудит и авторитет, ала в шоубизнеса. Не трябва да мислим, че ще е същият и в политиката. Там е друга бира", каза още талантливият актьор.

Реклама
Реклама
Реклама