Йога учителката Нели Конуей: На Великден и Рождество се случват най-много чудеса

Приятел
Автор: Лили Ангелова

Йога учителката Нели Конуей: На Великден и Рождество се случват най-много чудеса

Два пъти бях при Господ и се върнах, общувах с Архангел Михаил

Коя е тя

Нели Конуей е ученичка на знаменитата Дорийн Върчу. Преподава кундалини йога и медитации, прави ангелско енергийно лечение и разчита бъдещето с карти, водена и напътствана от ангелите. Българката, журналист по образование, от години живее в Лос Анджелис и на Хавайските острови. След преживяна тежка катастрофа започва да вижда и да общува и лекува с ангелите. Получава знамение за своята мисия и път.

- Г-жо Конуей, утре е Великден. От години лекувате с кундалини йога и работа с ангелите. Кога се случват най-много чудеса?

- Около Рождество и Великден се случват най-много чудеса. Тогава хората отварят сърцата си, молят се, ходят на църква и се обръщат към духовните учители. Благодарение на медитация, кундалини йога и работа с ангелите хората се променят пред очите ми. Дори най-негативните и закоравелите виждат промяната в себе си и наоколо. Кундалини е творческата енергия на човека и чрез специални медитации, дишания и упражнения се вдига и променя животът на всеки един по най-прекрасния начин. Затова наричат кундалини йога "технология на щастието".

- Вярно ли е, че от малка виждате ангели, но сте ги пренебрегвали?

- Да, но след катастрофата, която преживях, всичко се промени много явно. По време на операцията ми ме заля златна светлина, виждах отгоре как оперират тялото ми и си казах, че щом съм на толкова красиво, чисто място, с ярки цветове, където чувствам много любов, значи съм се отървала от болките. Буквално с Бог се договорихме. Усетих интуитивно, че ми казва: "Не е дошло твоето време още." Аз му отвърнах, че не мога да се върна в това тяло, че не искам да съм инвалид и в тежест на сина ми. Бог ми отвърна, че всичко е свободна воля, че от мен зависи дали да се върна, или да остана, но че още дори не съм започнала да живея живота, за който съм се записала. Каза, че още не съм стъпила на духовния си път и имам договори, които съм сключила с хора, които да са ми ученици. Запитах се - какви ученици? Та аз съм журналист? А той ми отвърна, че трябва да пътувам по света и да преподавам това, което съм изпитала в момента, да говоря за позитивното, за любовта. Разбрах, че ако си тръгна по-рано, в другия си живот ще се върна като дъщеря на моя син. Като чух това, си казах: "Не, аз съм от отличниците, не се връщам да повтарям отделението и избрах да се върна". Въпреки множеството счупвания по тялото ми след няколко дни за изненада на лекарите рентгеновите снимки показаха, че всичко е зараснало и заздравяло. И моето чудо се случи на християнски празник. Затова искам да кажа на хората - от вас и от желанието ви за живот зависи всичко - искате ли да живеете или не. Ако си промените мисленето, всичко ще се промени с вас.

- Каква е силата и мисията на Божиите пратеници - ангелите, в живота на всеки човек?

- Огромна е силата на Архангел Михаил, както и на другите ангели. Те не принадлежат към определена религия, нямат его, не ни съдят, когато ги молим за помощ, единственото им желание е да се чувстваме по-добре. Често хората ме питат как да се предпазят от магии, а това всъщност е нарушаване на енергийното поле (аурата). Най-лесният начин да се предпазим е да помолим Архангел Михаил да ни пази. Аз го моля всяка сутрин да е от дясната ми страна, отляво, отпред, отзад, отгоре и отдолу. Да ме загради отвсякъде с енергията си и нямам страх от нищо.

- Само с молба ли става общуването с ангелите?

- Достатъчно е да си помислим за тях, че може да им напишем писмо или да им говорим с думи. Една позната им пее. Те могат да чуят мислите ни, знаят защо минаваме през определени трудности и как тези трудности ще помогнат на душата ни да се усъвършенства. Важно е да се обръщаме към ангелите за помощ, ако не им разрешим да ни помогнат, те нямат право да се намесват, защото по закона за свободната воля не могат да ни помагат без наше разрешение, за да не променят съдбата ни. В момента, в който помолиш за помощ, значи си осъзнал, че заслужаваш да я получиш и духовно си една стъпка нагоре. Ангелите се намесват без наше разрешение само когато знаят, че ще ни блъсне кола например, а още не ни е дошло времето да умрем. Колкото повече се отваряме към ангелите и ги викаме да ни помагат, толкова повече ангели ще идват при нас, за да ни подкрепят и вдъхновяват. Това е тяхната свещена мисия. За всеки човек се грижат поне двама ангели хранители. Любимият ми архангел е Михаил, но всички архангели отговарят на въпросите ми.

- Как да се отворим към висшите светове?

- Всеки може да се свърже с ангелите, архангелите, Исус Христос, Майка Богородица, св. Георги. Те помагат на всеки. Говорят ни, изпращат ни съобщения - отговори на молитвите ни, но не всеки ги чува. Забързани в напрегнатото си ежедневие, под въздействието на стреса хората често забравят, че не са сами и че има друга висша сила, която ни е създала и която много ни обича, бди над нас и ни води. Тази висша сила - Господ, светлина, енергия от любов, ви е дала живот, мислите ли, че намирането на нова работа, излекуването ви, намирането на любим човек ще е трудно за Господ? Та той толкова много ви обича и иска да сте щастливи. Как да се отворим? Първо приемете, че не сте сам и че има много духовни същества с вас, които ви помагат във всеки момент. Дори още да не ги виждате, чувате, усещате, те са с вас всеки ден, във всеки момент. Дайте разрешение на себе си, че вие заслужавате и ще получите помощ свише. Пазете в съзнанието си вярата, че чудесата са възможни и че те могат да се случат и на вас, защото вие сте добър човек. Когато отправяте молитва към Господ, знайте, че тя е чута и неговите могъщи ангели вече работят, за да ви помогнат. А колкото до повишените вибрации, когато отворите сърцето си към любовта, настроите очите си да виждат хубавото в живота, спрете да критикувате и отричате, а започнете да обичате, всичко ще си дойде по местата. Когато имате доброта и сърдечност, вие вдигате честотите си, аурата ви започва да вибрира различно и започва да привлича по-хубави изживявания, позитивни и добри хора.

- Освен мислите какво друго да правим?

- Направете медитацията част от деня ви. Сутрин като се събудите, вземете душ, седнете на пода с кръстосани крака или на стол, затворете очите си, можете да си пуснете приятна музика мантра, отпуснете се, концентрирайте се върху дишането - връзката ви с Бог, нашия Създател. 11 минути на ден медитация, преди да започне денят ви, ще изчистят страховете ви, ще ви дадат самочувствие, ще повишат вибрациите и през целия ден ще се чувствате щастлив, обичан и свързан с Господ. 11 е ангелското число. Когато медитирате, денят ви протича различно, вие не реагирате на лошото. Каквото и да се случи, вие ще намерите правилното решение, ще чуете интуитивно съобщенията на ангелите и ще продължите напред без драма, без травма-реакция. Редовната медитация ви дава нов ден, нови възможности и нови хора, които идват при вас да подкрепят мисията ви. За да имате високи вибрации и да разбирате съобщенията на ангелите, е важно и какво ядете. Неконсумирането на животинска храна и продукти ще направи още по-ефирна връзката ви с Господ и неговите ангели. Друго, което също ще ви донесе високи вибрации, е молитвата. Когато се молиш на Бог, ти говориш на твоя създател, когато медитираш, той ти говори.

- Има ли магични места у нас с висока енергия?

- Молитвената скала на св. Иван Рилски е отворен портал към висшите измерения. Молитвите на светеца правят това място да вибрира с много обич и надежда, затова е толкова лечебно. Недалеч от там се намира едно много специално място, където навремето са се играли Орфическите мистерии, там почувствах музиката, радостта на хората, любовта на българина към хубавото, красивото, Орфей ми се яви там, толкова му се зарадвах. В София подобна енергия има в Руската църква, долу в криптата на св. Серафим. Тя е обвита в мистична синя светлина, която носи спокойствие и закрила на целия град.

Алисия: Интернет ме стопира!

Алисия: Интернет ме стопира!

Алисия алармира, че световната интернет мрежа й изиграла мръсна шега вчера. Покрай премиерата на новото й парче (част от майската чалга вълна: песни пускат още Джена, Тита, Азис и Камелия) Алисия се оказва леко прецакана. Нейният канал в най-големия сайт за видеообмен се бъгнал и търсачката не откривала новото й парче

Тежка катастрофа между кола и два тира на пътя Монтана – Видин, трима са загинали

Тежка катастрофа между кола и два тира на пътя Монтана – Видин, трима са загинали

Трима души загинаха при катастрофа между лек автомобил и два тежкотоварни камиона на международния път Е-79 в отсечката между Монтана и Видин, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. Инцидентът е станал при разклона за монтанското село Долна Вереница. Сигналът е подаден около 16.10 часа, а на място са изпратени екипи на Спешна помощ

Мехмед Али Агджа: Кремъл поръча убийството на Йоан Павел II

Мехмед Али Агджа: Кремъл поръча убийството на Йоан Павел II

"В атентата срещу папата няма българска вина, България беше инструмент", твърди стрелецът Мехмед Али Агджа Заповедта за убийството е дадена в София, защото е най-близо до Турция "Българското правителство беше използвано като жертвен агнец" "Да, минаха 40 г. С времето истината ще излезе наяве. Ватиканът знае истината, вероятно и Америка знае

Ивайла Бакалова се радва на лалета

Ивайла Бакалова се радва на лалета

Лалетата пред Руската църква в София изпълниха с радостни трепети душата на Ивайла Бакалова. Моделката се разходи щастлива покрай тях и се щракна за

Най-четени

Бившата на Сашо Кадиев живее при Катето Евро

Бившата на Сашо Кадиев живее при Катето Евро

Въпреки раздялата Таня пази приятелството си с водещия и известната му майка Поредна светска раздяла разтърси хайлайф средите. Сашо Кадиев и майката на дъщеря му Таня вече не са заедно. Новината гръмна преди дни, но истината е, че раздялата им е факт от месеци. Достоверен източник, пожелал анонимност, потвърди пред "България Днес"

Васко Найденов в Гърция при голямата си любов

Васко Найденов в Гърция при голямата си любов

Приятели сме, тя е съседка на Ивайло в къщата му там Топизпълнителят Васил Найденов и до момента се вижда с голямата си любов Ани Върбанова, научи "България Днес". Това се случва всяко лято, когато изпълнителят на "Болката отляво" успее да открадне няколко дни и да плажува в Гърция. "Така е, приятели сме с Ани Върбанова и се виждаме на морето

Ицо Хазарта наруши мълчанието: Майката на дъщеря ми я нарече "проста"

Ицо Хазарта наруши мълчанието: Майката на дъщеря ми я нарече "проста"

Това е огромна лъжа, твърди Диана Колева Семейната сага и съдебните битки на Ицо Хазарта с бившата му жена Диана продължават с пълна сила. След поредното интервю, в което Диана Колева, майката на най-голямата дъщеря на Хазарта Ади, се определя като умишлено отчуждена от детето, рапърът изригна. За пръв път Хазарта си позволи публично да изрази

Шок! Българка разведе Касияс

Шок! Българка разведе Касияс

Българка е причината за развода между легендарния вратар Икер Касияс и журналистката Сара Карбонеро, гръмнаха медиите в Испания. 29-годишната Надя Александрова имала връзка с бившия страж на "Реал" (Мадрид) още от 2019 г. Новината обяви тв предаването "Салваме". Оттам научили за авантюрата между двамата от бившия приятел на българката

Дева Мария се яви в пещера

Дева Мария се яви в пещера

Природен феномен във Венеца  Скално образувание е копие на Божията майка  Дева Мария се яви в българска пещера! Божията майка стои величествено като скално образувание в пещера Венеца край видинското село Орешец. Природният феномен е висок няколко метра и изобразява Богородица със сведена глава, приела поза на смирение

Бакърджиев помага на Флори да паркира

Бакърджиев помага на Флори да паркира

Спортната водеща на bTV Флорина Иванова прибегна до помощ от колега. Симпатичната репортерка имаше проблеми с паркирането в близост до работното си място до НДК. На помощ й се притече Петър Бакърджиев. Опитният журналист седна зад волана и паркира возилото на Флори. След което получи огромна усмивка и куп благодарности

Сузанита друса кючек

Сузанита друса кючек

Мазен гьобек под ритмите на барабанчета друсна Сузанита. Щерката на Орхан Мурад отиде отново на дискотека след шестмесечна пауза. Сузи се разби на макс. Младата певачка накара целия оркестър да й свири на уше, за да може да се развихри на дансинга. И да покаже как може да върти дупето си на хитови мелодии

Стотици се прощават с Джеки (Снимки и видео)

Стотици се прощават с Джеки (Снимки и видео)

Започна поклонението пред починалия капитан на националния отбор и ЦСКА Георги Димитров. Стотици се наредиха пред стадион "Васил Левски", за си вземат последно сбогом с легендата на българския футбол. Поклонението започна в 12,00 часа. Сред първите, които дойдоха бяха Димитър Пенев, Георги Велинов и Валентин Михов

Почина сестрата на Красимир Каракачанов

Почина сестрата на Красимир Каракачанов

Внезапно почина Светлана Каракачанова - Немска, сестра на лидера на ВМРО и доскорошен вицепремиер и военен министър Красимир Каракачанов, разказаха негови близки. Тя беше шеф на правната дирекция в Националната здравно-осигурителна каса. Новината съобщи първо dir.bg. Трагедията с 49-годишната Светлана се е случила в края на април

Габи е 100% сляпа и костите й се чупят

Габи е 100% сляпа и костите й се чупят

Два пъти е с фрактури на краката Оперирана е веднъж неуспешно, но руска клиника дава лъч надежда Габи е само на 3 годинки, но е напълно сляпа. И костите й са толкова крехки, че дори от най-малкото движение се чупят. "Когато беше на 5 месеца, ни направи впечатление, че си криви очите. Лекари ни обясниха

Най-коментирани

203 са новозаразените с COVID-19 - 2,8% от тестваните. Излекуваните са 334

203 са новозаразените с COVID-19 - 2,8% от тестваните. Излекуваните са 334

203 са новозаразените с COVID-19. Това разкриват актуалните данни от Единната информационна система. Това са 2,8% от тестваните. Изследваните проби за последното денонощие са 7281. Общо поставените дози са 1 113 351, а 6 591 са поставени през последното денонощие. Излекуваните за последните 24 часа са 334 души, а общият им брой е 362 327

Григор доведе Лолита

Григор доведе Лолита

Григор Димитров изненадващо се прибра в България за рождения си ден. Най-добрият ни тенисист промени в последния момент плановете си и се завърна в родината преди турнира в Женева. Гришо се прибра, за да отпразнува рождения си ден със своите родители. Заедно с него в България пристигна и приятелката му Лолита Османова

Алисия: Интернет ме стопира!

Алисия: Интернет ме стопира!

Алисия алармира, че световната интернет мрежа й изиграла мръсна шега вчера. Покрай премиерата на новото й парче (част от майската чалга вълна: песни пускат още Джена, Тита, Азис и Камелия) Алисия се оказва леко прецакана. Нейният канал в най-големия сайт за видеообмен се бъгнал и търсачката не откривала новото й парче

Тежка катастрофа между кола и два тира на пътя Монтана – Видин, трима са загинали

Тежка катастрофа между кола и два тира на пътя Монтана – Видин, трима са загинали

Трима души загинаха при катастрофа между лек автомобил и два тежкотоварни камиона на международния път Е-79 в отсечката между Монтана и Видин, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. Инцидентът е станал при разклона за монтанското село Долна Вереница. Сигналът е подаден около 16.10 часа, а на място са изпратени екипи на Спешна помощ

Мехмед Али Агджа: Кремъл поръча убийството на Йоан Павел II

Мехмед Али Агджа: Кремъл поръча убийството на Йоан Павел II

"В атентата срещу папата няма българска вина, България беше инструмент", твърди стрелецът Мехмед Али Агджа Заповедта за убийството е дадена в София, защото е най-близо до Турция "Българското правителство беше използвано като жертвен агнец" "Да, минаха 40 г. С времето истината ще излезе наяве. Ватиканът знае истината, вероятно и Америка знае

Израелски удар срути сграда с офиси на "Ал Джазира" и Асошиейтед прес в Газа

Израелски удар срути сграда с офиси на "Ал Джазира" и Асошиейтед прес в Газа

Израелската армия нанесе днес удар по близо десететажна сграда в ивицата Газа, където са разположени помещенията на катарската телевизия "Ал Джазира" и на американската осведомителна агенция Асошиейтед прес, констатираха журналисти на Франс прес. "Израелски удар опустоши кулата, където се намират офисите на АП в град Газа"

Ивайла Бакалова се радва на лалета

Ивайла Бакалова се радва на лалета

Лалетата пред Руската църква в София изпълниха с радостни трепети душата на Ивайла Бакалова. Моделката се разходи щастлива покрай тях и се щракна за

Сърчаджиева грее със София

Сърчаджиева грее със София

Страхотен портрет за спомен си правят Алекс Сърчаджиева и вече-не-толкова-малката София. Майка и дъщеря позират в студио, като актрисата грее от щастие, а София е със сериозна усмивка и по всичко личи, че ще наследи майка си по

Свиха техника на музиканта Иво Димчев

Свиха техника на музиканта Иво Димчев

Жертва на кражба е станал ексцентричният музикант и артист Иво Димчев. Това съобщи самият той, като разказа, че от склада му в столицата са изчезнали две тонколони, 3D принтер и други по-големи предмети. "Преди седмица установих, че складът ми е разбит. От него са откраднати ценни за мен неща, които са на обща стойност няколко хиляди лева

"БГ търси талант" благотворително

"БГ търси талант" благотворително

Вторият полуфинал на живо в седмия сезон на "България търси талант" в неделя от 20,00 часа ще бъде благотворителен. Приходите си от sms гласуването на зрителите Би Ти Ви ще даде на школата по спортни танци "Импулс-Велинград 2002". Това е клубът, в който танцуваше един от незабравимите участници в този сезон на предаването - 18-годишният Атанас

203 са новозаразените с COVID-19 - 2,8% от тестваните. Излекуваните са 334

203 са новозаразените с COVID-19 - 2,8% от тестваните. Излекуваните са 334

203 са новозаразените с COVID-19. Това разкриват актуалните данни от Единната информационна система. Това са 2,8% от тестваните. Изследваните проби за последното денонощие са 7281. Общо поставените дози са 1 113 351, а 6 591 са поставени през последното денонощие. Излекуваните за последните 24 часа са 334 души, а общият им брой е 362 327

Григор доведе Лолита

Григор доведе Лолита

Григор Димитров изненадващо се прибра в България за рождения си ден. Най-добрият ни тенисист промени в последния момент плановете си и се завърна в родината преди турнира в Женева. Гришо се прибра, за да отпразнува рождения си ден със своите родители. Заедно с него в България пристигна и приятелката му Лолита Османова

Тежка катастрофа между кола и два тира на пътя Монтана – Видин, трима са загинали

Тежка катастрофа между кола и два тира на пътя Монтана – Видин, трима са загинали

Трима души загинаха при катастрофа между лек автомобил и два тежкотоварни камиона на международния път Е-79 в отсечката между Монтана и Видин, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. Инцидентът е станал при разклона за монтанското село Долна Вереница. Сигналът е подаден около 16.10 часа, а на място са изпратени екипи на Спешна помощ

Мехмед Али Агджа: Кремъл поръча убийството на Йоан Павел II

Мехмед Али Агджа: Кремъл поръча убийството на Йоан Павел II

"В атентата срещу папата няма българска вина, България беше инструмент", твърди стрелецът Мехмед Али Агджа Заповедта за убийството е дадена в София, защото е най-близо до Турция "Българското правителство беше използвано като жертвен агнец" "Да, минаха 40 г. С времето истината ще излезе наяве. Ватиканът знае истината, вероятно и Америка знае

Яке на Джанет Джексън бе продадено на търг за $ 81 250

Яке на Джанет Джексън бе продадено на търг за $ 81 250

Яке във военен стил на певицата Джанет Джексън от турнето й от 1990 г. "Rhythm Nation" беше продадено на търг за 81 250 долара, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА. Наддаванията, организирани от аукционната къща "Джулиънс окшън", се проведоха в Бевърли хилс. Якето беше звездният лот сред сценичните костюми и други изложени на търг предмети на Джанет

Слабаков на биричка

Слабаков на биричка

Не изневерява на навиците си евродепутатът Андрей Слабаков. Той бе засечен сладко-сладко да си пийва биричка, след което се запаси сериозно с бутилки и за вкъщи. Снимки: "България

Григор разгледа Боянската църква

Григор разгледа Боянската църква

Григор Димитров се прибра за кратко в България и използва свободното си време, за да разгледа Боянската църква.  В неделя звездата ни в тениса става на 30 години, а през следващата седмица ще играе на турнира в Женева. "Днес, колегите от Боянска църква, филиал на Националния исторически музей, имаха удоволствието да посрещнат и да покажат част от

518 са новите заразени с коронавирус - 3,6% от тестваните, 1991 излекувани (Инфографики)

518 са новите заразени с коронавирус - 3,6% от тестваните, 1991 излекувани (Инфографики)

518 са регистрираните нови заразени с коронавирус в България или това са 12 случая повече от вчера. Това разкриват актуалните данни от Единната информационна система. Изследваните проби за последното денонощие са 14 126. Излекуваните за последните 24 часа са 1991 души, а общият им брой е 361 993. 4 832 са хоспитализирани общо в болници

Състоянието на Владимир Каролев остава тежко, спешно оперираха глезена му

Състоянието на Владимир Каролев остава тежко, спешно оперираха глезена му

Остава тежко състоянието на Владимир Каролев, днес по спешност беше опериран глезенът му. Това съобщи за Агенция „Фокус“ директорът на УМБАЛСМ „Пирогов“ проф. Асен Балтов. „Състоянието на Владимир Каролев е непроменено, все така тежко е. Интубиран е, на апаратна вентилация е. Днес му беше опериран глезенът по спешност от проф. Диян Енчев

Почина сестрата на Красимир Каракачанов

Почина сестрата на Красимир Каракачанов

Внезапно почина Светлана Каракачанова - Немска, сестра на лидера на ВМРО и доскорошен вицепремиер и военен министър Красимир Каракачанов, разказаха негови близки. Тя беше шеф на правната дирекция в Националната здравно-осигурителна каса. Новината съобщи първо dir.bg. Трагедията с 49-годишната Светлана се е случила в края на април