Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9757994 www.bgdnes.bg

Искат 66 млн. евро от Роналдо за секс

Суперзвездата на съд за изнасилване

Фенове и близки се обединяват, за да бранят звездата

Широк фронт за подкрепа на Кристиано Роналдо са започнали да организират негови близки и приятели. Звездата на "Ювентус" в момента има нужда от подкрепа повече от всякога заради разразилия се около него сексскандал и заплахата да бъде осъден за изнасилване, пише "Мирър".

Катрин Майорга е подала иск за общо 66 милиона евро заради твърдения за изнасилване през далечната 2009 година, съобщава "Мирър".

Реклама

Настояванията й са разделени на три графи, а всяка е на стойност от по 22 милиона. Катрин иска обезщетения за "минали болки и страдания", за "бъдещи болки и страдания" и за наказание.

През 2009 г. мацката и Роналдо са в клуб в Лас Вегас, танцуват и после отиват в стаята на футболиста. Докато Катрин се съблича, за да влезе с него в джакузито, Роналдо я целунал, тя отвърнала, но нямала намерение да спи с него. Но го направила. После поискала и получила обезщетение от 500 000 евро, но сега ги е похарчила и иска още.

В подкрепа на Кристиано се събират роднини и почитатели, които по всякакъв начин подкрепят идола си. Някои от тях го направиха по нетрадиционен начин.

Жената до Кристиано Джорджина Родригес например се пусна по екстравагантен бански костюм. Бикините в леопардов дизайн са силно изрязани и подчертават сексапилното й тяло. Горнището пък е направено с цел да засили въображението на мъжете.

Бившият френски национал Патрис Евра също показа, че не е загубил чувството си за хумор. Бившият защитник е смятан за една от най-приятните и забавни компании във всички тимове, в които е играл. Французинът бе един от най-добрите приятели и на Кристиано Роналдо, когато двамата играеха за тима на Манчестър Юнайтед.

Евра пусна любопитна снимка в социалните мрежи, с която се пошегува със суетния португалец, който не пропуска удобна възможност да покаже голото си тяло. Французинът позира по подобие на Кристиано, който на един от фотосите си показва отлично оформените си "плочки".

"Без алкохол, без пушене, здравословна храна, а след това може да позираш като Кристиано преди горещия душ. Не завиждай, брат ми, просто искам да покажа", написа Евра под снимката.

Реклама
Реклама
Реклама