Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9764137 www.bgdnes.bg

Томпсън пак кръшка

Моделка издаде задявка с баскетболиста

Баскетболната звезда Тристан Томпсън явно не може да остане верен дълго време. Той отново кръшна на половинката си Клои Кардашиян.

Тъкмо всичко между тях изглеждаше наред и риалити звездата заговори за второ дете, и спортистът пак се издъни. Издаде го моделката Сидни Чейс, с която центърът на "Бостън Селтикс" изневери този път.

Реклама

"Каза ми, че вече не е във връзка, затова се съгласих да се видим - обяви моделката. - Говорихме, излизахме няколко пъти, всичко. Аз го попитах "Ти сам ли си?" и той каза "Да". Спахме заедно и тогава разбрах, че той не е сингъл. Скъсах с него."

След разкритията на Сидни Клои се появи на събитие без диамантения пръстен от Томпсън. Той й го подари, когато се събраха преди няколко месеца. Мнозина дори го смятаха за годежен.

Кардашиян и баскетболистът бяха разделени около година. Тя го натири, след като на бял свят излязоха куп негови кръшкания, докато тя беше бременна с дъщеричката им Тру. Включително и с най-добрата приятелка на една от сестрите й. Сега мнозина предричат окончателен край на връзката им.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама