Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9785353 www.bgdnes.bg

Славиша се завърна на "Герена"

С отбора е от седмица

"Левски" подписа договор с нов спонсор

Треньорът на "Левски" Славиша Стоянович се завърна към по-голямата част от служебните си ангажименти, научи "България Днес". От седмица той е всеки ден на "Герена" с отбора.

Специалистът все още не води мачовете на тима. Причината е, че не е 100% възстановен след прекарания коронавирус. Стоянович продължава да е на антибиотик, като в понеделник му предстои нов преглед. Все пак има минимален шанс той да седне на пейката в двубоя с "Черно море" утре на "Герена". Ще се преценява в последния момент в зависимост от това как се чувства. Ако не е добре, наставления край страничната линия отново ще дава помощникът му Живко Миланов.

Реклама

Стоянович не е водил "Левски" от победата над "Славия" с 1:0 на 21 март. За първи път след боледуването той се появи при поднасянето на венци и цветя на паметника на Георги Аспарухов на 4 май.

"Левски" взе нова глътка въздух в битката си за финансово оцеляване. Клубът подписа спонсорски договор с австрийската компания BELFRY Group. Тя предлага услуги в областта на създаването, разширяването и поддържането на инфраструктура в региона на Централна и Източна Европа - за публичната сфера и за частни клиенти. Срокът на контракта е до края на 2021 година.

"ПФК "Левски" благодари на BELFRY Group за търпението и решимостта да се обвърже с най-голямата и популярна марка в България - обяви мажоритарният собственик на "сините" Наско Сираков. - Надяваме се, че това сътрудничество ще бъде от полза за двете страни и ще създаде дългосрочна връзка между нашите две марки."

Очаква се в най-скоро време Сираков да разкрие подробности и за крупния инвеститор, с който преговаря. Той наскоро съобщи, че анонсираната компания има сили да покрие дълговете, да построи стадиона и да направи силен отбор. Но преди да подпише, ще пита феновете. Както "България Днес" вече писа, организацията е руски консорциум, доведен от Благой Георгиев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама