Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9786822 www.bgdnes.bg

Певицата стресна феновете: Андреа: Спрях да ям!

Певицата стресна феновете

В пандемията изпълнителката стигнала до паника, когато се храни 

 

Андреа успя сериозно да притесни феновете с признание, че е спряла да се храни. Стигнала до паника и тревога! Неприятната ситуация се разиграла преди година, в разгара на първата вълна на пандемията, но едва сега изпълнителката събира сили, за да разкаже.

"Миналата година по това време почти спрях да се храня. Беше толкова крайно, че когато трябваше да ям, дори и малкото храна ми докарваше тревога и паника", казва Андреа и хвърля феновете в тъч.

Реклама

След което ги успокоява: "Не съм стигала до крайности, слава богу, но проблемът с анорексията, идеята да сме красиви и слаби може да доведе до мисли, които не са здравословни. Човек трябва да се храни, но по-здравословно, спортът също е важен и най-вече - нищо не помага повече от това да се обичаш и да бъдеш в мир със себе си!"

Освен за проблемите с яденето Андреа зачеква и темата за децата, докато си излива душата пред феновете.

"Да, искам да имам деца! За мен създаването на деца е толкова важно, колкото и това самите те да израстват в семейство, където родителите им са опора един на друг! Родителите са пример и влияят ужасно много на менталното състояние на едно детенце. Искам да имам деца от близо 7 години, но за мен и бракът има значение. Ако идеята е просто човек да се размножи (извинявам се за израза), тогава винаги може да намери сурогатна майка или отчаяна жена, готова на всичко, само и само да е до някого. Но след време това "всичко" ще се обърне срещу нея. Моите родители са женени и се подкрепят близо 30 години. Също както баба и дядо са били, Бог да ги прости. Така съм отгледана и възпитана. Това да имаш дете няма да повлияе на ничия кариера, доказателство са всички мои колеги, които имат потомство, а кариерата им върви брилянтно! Но да имаш деца с цената на собственото си достойнство и принципи ще погуби най-вече твоята визия за живота и за себе си!", разкрива се Андреа.

"България Днес" направи неуспешен опит да се свърже с изпълнителката. Самата тя разкрива, че е изключително заета, тъй като работи едновременно по няколко проекта и бъдещия си влог.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама