Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9798270 www.bgdnes.bg

Коронясват 3 красавици за Царица роза

Казанлък, Карлово и Павел баня в надпревара

Веселин Плачков разпитва хубавици 

Не една, а цели три красавици стават Царица роза тази година!

Казанлък и Карлово влязоха в красив двубой и излъчиха победителки в емблематичния конкурс, а скоро от Павел баня ще обявят и свое момиче със същата титла.

20-годишната Елена Данова от Кричим стана Царица на розата Карлово 2021. Студентката от Софийския университет успя да пребори още 8 момичета. В духа на пандемията състезанието по хубост се проведе първо онлайн. Пред екраните на лаптопи и телефони девойките дефилираха първо с народни носии, а във втория кръг и с официални тоалети. В последната част на надпреварата те бяха интервюирани от актьора Веселин Плачков, който преди време се превъплъти в ролята на Васил Левски.

Реклама

За самото награждаване момичето вече присъства на живо в Обредния дом в Карлово, а Плачков беше в ролята на водещ. Елена получи награда от 2000 лева и красива рокля от местна модна къща. Тя получи символа на своята власт от Царица на розата Карлово 2019/2020 Яна Цветкова.

В същото време Александра Хаджихристова стана 53-ата носителка на короната на Царица роза 2021 в Казанлък. Тя по традиция е избрана от международно жури сред 17 претендентки за короната. Александра е абитуриентка от Професионалната гимназия по лека промишленост и туризъм. Типичен представител на зодия Риби. В представянето си тя се е определила като добронамерена и позитивна личност. Мечтател, който не губи връзка с реалността, а целенасочено следва и сбъдва мечтите си. Сигурна е, че Казанлък ще остане градът на младостта. Пред публиката тя е рецитирала "Да съм слънчево момиче" на Петя Дубарова.

И докато Карлово и Казанлък вече имат своите победителки, до месец Павел баня също ще обяви своята, като тя ще бъде 18-ата поред носителка на короната. И тази година желаещите девойки, които желаят да се включат в надпреварата за царската корона, трябва да отговарят на няколко условия- възраст от 18 до 24 г., постоянен адрес на територията на община Павел баня, независимо къде учи или работи и др. Крайният срок на записването е 24 май т.г.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама