Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9798409 www.bgdnes.bg

Звяр за 120 бона ЯХНА Емрах

След като взе книжка

Баща му Тони Стораро помага за сумата

Мощен звяр яхна младият певец Емрах. Синът на Тони Стораро изкара книжка и веднага се сдоби с тузарски "Мерцедес", чиято цена е около 120 бона. За това се похвали самият изпълнител. Той показа новата си играчка в социалната мрежа.

Емрах от малък мечтае за лъскаво возило. От дете музикантът е запален по бързите и скъпи коли.

Реклама

Младежът, който в края на миналата година навърши пълнолетие, си избира за свой пръв автомобил скъпарския "Мерцедес". Моделът е спортен. Цветът му е сив металик. Пълен е с екстри. И е супер мощен. Всичко, за което Емрах си мечтае от малък.

Цената на возилото е непосилна за младия изпълнител. Въпреки че вече няколко години гради кариера, хонорарите му още не са така високи, че да спести за толкова скъпа кола.

Затова таткото му Тони удря едно рамо на своя син. Стораро-старши дава немалка част от сумата, за да може наследникът му да е щастлив и да кара лъскавия звяр.

Преди да извади книжка, младежът ползва услугите на шофьор, който го разкарва по участия. Но след като полага изпитите и вече има автомобил, Емрах е изцяло самостоятелен в това отношение. И шпори с мерцедеса из цялата страна.

А на предната седалка до него е колежката му и гадже Теди Александрова. Двамата са още по-силно влюбени и връзката им се задълбочава с всеки изминал ден.

Фамилия Стораро е известна с афинитета си към скъпи коли. Братът на Емрах - Фики, също е маниак на тема спортни коли. Още преди години той си закупи "Камаро", с което още фучи из софийските булеварди.

Бащата на клана Староро - Тони, управлява огромен джип. Тъй като Човека глас е по-улегнал, той избира автомобил, който да е хем грамаден, хем тузарски.

Реклама
Реклама
Реклама