Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9799935 www.bgdnes.bg

Водеща международна хотелска верига с огромни отстъпки за почивка на българското море advertorial icon

Клиентите на емблематичния хотел Barcelo Royal Beach получават 40% намаление, безплатни промени в периода на нощувки и безплатен паркинг

С ексклузивни цени за почивка на българското море стартира лято 2021 водещата международна хотелска верига Barcelo Hotels&Resorts.

Намалението е в размер на уникалните за бранда 40% от стандартната цена. То е специално за българския пазар и важи за настаняване в петзвездния Barcelo Royal Beach в Слънчев бряг.

Промоцията е валидна за ранни записвания, направени преди 31 май 2021г. Отстъпката може да бъде активирана единствено чрез резервация, направена през българския сайт на веригата www.barceloroyalbeach.bg.

В посочения период ще бъдат възможни и

гъвкави резервации –

без депозит и

с опция за промени

Услугата е напълно безплатна и позволява възстановяване на депозит, по която и да е резервация, отменена седем дни преди датата на пристигане.

При директна резервация през посочения период гостите получават и безплатен паркинг за времето на своя престой.

Емблематичният петзвезден хотел

Barcelo Royal Beach е собственост

на инвестиционната компания

„Галакси Инвестмънт Груп”

Портфолиото на дружеството включва още световен клас хотели, управлявани под името на признати международни брандове, сред които градските InterContinental Sofia и Hilton Sofia.

Отличителният и модерен затворен комплекс е разположен в самия център на Слънчев бряг, на 50 м от най-широката морската ивица на курортния комплекс.

Комплексът разполага със 320 помещения, които се отличават с перфектен комфорт и истинско усещане за пространство – стаите са 47 кв. м, което е двойно повече от традиционния размер на 5-звезден хотел в страната. Всички те са луксозно обзаведени - в модерен и същевременно елегантен стил, с изключително големи спални, комфортна мека мебел, елегантни и напълно оборудвани бани. Самостоятелните им тераси са обзаведени с градинска мебел и от тях се открива прекрасна гледка.

Barcelo Royal Beach предлага и

множество допълнителни

удобства за своите клиенти,

сред които голям избор от ресторанти, спортен и дневен бар, най-големия и модерно оборудван SPA център в комплекса с разнообразни терапии и индивидуални здравни процедури, фитнес център с всички необходими уреди и възможност за тренировка с личен треньор, басейни с различни размери, просторни зали за събития и т.н.

Подземният паркинг на две нива осигурява допълнително удобството на гостите на хотела в самия център на курорта.

До самата ограда на комплекса се намират тенис кортовете на Слънчев бряг.

На фона на всичко изброено петзвездният хотел е уникално място за почивка и на семействата с деца.

Детският център, разположен на партерното ниво, заема обширните 120 кв. м, а атрактивният му интериор предразполага малчуганите да се забавляват под контрола на професионални аниматори. Организират се уроци по танци и диско вечери.

Перфектно допълнение към всичко останало е

единственият открит търговски център

по южното Черноморие - Royal Beach Mall,

който се намира на територията на Barcelo Royal Beach. В него посетителите могат да се докоснат до любимите си международни и местни марки, да намерят предпочитаните козметични и здравословни продукти, да се срещнат и забавляват с приятели, да се насладят на свежи питиета и вкусни ястия в гостоприемните ресторанти.

Реклама
Реклама
Реклама