Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9801634 www.bgdnes.bg

Бакалова жали за убита братовчедка

Семейна драма в живота на Мария

 Актрисата губи любимата си роднина Ани преди шест години, момичето загива на зебра

Огромна семейна трагедия бележи живота на Мария Бакалова преди шест години.

Световноизвестната българска актриса преживява необратима загуба, след като братовчедка й Ани бива пометена на пешеходна пътека в Бургас няколко месеца преди абитуриентския си бал.

Реклама

Вчера, когато убитото момиче трябваше да навърши 26 години, Мария почете паметта й със сърцераздирателни снимки в социалните мрежи. На фотосите Бакалова и братовчедка й са съвсем малки. Позират, хванати за ръце в еднакви дрешки или духайки свещичките на празнична торта.

"Честит Рожден Ден, мое ангелче! Обичам те!" - е текстът, който придружава старите снимки, които са носталгия и огромна болка за звездата от "Борат 2".

Мария и Ани, които са близки по възраст, са отраснали заедно и до последно са неразделни. За Бакалова братовчедка й е не просто близка роднина, но и сродна душа. Детските игри преминават в тийнейджърски вълнения и трепети, а през последните месеци от живота на Антоанета двете планират звездната абитуриентска вечер. Докато Ани не бива убита на пешеходна пътека, прибирайки се от урок, и всичко се срива. Бургас е потресен от случилото се.

"При теб как е? А къде си всъщност? Как е всъщност? Какво е всъщност? Хич не ми описваш обаче... А си ми най-близката. Още си ми ти, независимо че не сме се срещали от цяла година..." - е само част от дълго писмо, което Бакалова пише година след загубата и публикува в мрежата.

Шофьорът, който убива близката на Мария - Атанас Щерев, по това време е шеф на бургаско общинско предприятие и е с авторитет и влияние в морския град. Атанас Щерев бе осъден на три години затвор, а след влизането в сила на присъдата си изчезна от България. В началото на 2017 година бе открит в Нюрнберг и екстрадиран в България, за да изтърпи присъдата си.

Реклама
Реклама
Реклама