Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9829108 www.bgdnes.bg

Геро омайва мацки с танци

Без чалга на партито на "Капките"

 Фики и Азис отсвириха купона на Халваджиян

Щур купон беляза края на деветия сезон на най-гледаното шоу "Като две капки вода".

Жури, водещи и голяма част от екипа на предаването присъстваха на партито, което продължи до ранни зори. Единствените участници, които уважиха събитието, бяха победителят Рафи, класиралите се на трето и четвърто място Михаела Маринова и Милица Гладнишка и Къци Вапцаров. Липсват фолкаджиите Фики, Азис и Софка, както и Поли Генова. Пиршеството за края на сезона е пропуснал и Фънки. Защо те са отсвирили веселбата и има ли сърдити от финалните резултати, не е ясно.

Въпреки отсъствието на чалга звездите купонът е на макс, а най-много се раздава Геро. Актьорът омайва млади мацки в бара на Кремена Халваджиян с кръшни танци. Герасим Георгиев показва неподозирана пластичност и цяла нощ дансингът е негов.

Реклама

Партито на Халваджиян е уважила и водещата Мария Игнатова, която е в компанията на любимия си Нойзи. След края на сезона на "Папараци" красивата блондинка отново се завръща при Магърдич. Въпреки че продуцентът бе събрал по-голямата част от подчинените си, близкият му другар Рачков също не успя да уважи купона.

Пиршествата след края на всеки сезон на "Капките" са традиция на семейство Халваджиян. И тази година те не пропуснаха да се позабавляват като награда за добре свършената работа през последните месеци.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама