Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9846897 www.bgdnes.bg

Мистър България 2009 предлага брак на колене

Ванели Божкова, ти си моят ангел! - казва Мартин Мартинов

"Ванели Божкова, обичам те толкова много! Нямам търпение да прекарам остатъка от живота си, опитвайки се да те накарам да се усмихнеш! Ти си моят еднорог и моят ангел."

С тези думи на колене световноизвестният манекен и Мистър България 2009 Мартин Мартинов предложи брак на русокосата си любима в един от най-хитовите ресторанти във Флорида.

Реклама

На ръката на красавицата изгря пръстен с диамант, а тя вълнуващо отговори с "да". Влюбената двойка е заедно от почти година и половина, става ясно от общите им снимки в инстаграм, а момичето е българка, която от години живее в Щатите.

Мартин Мартинов от години живее в Щатите, след като направи шеметна кариера като манекен, участвал в десетки модни ревюта на най-изтъкнатите дизайнери.

В момента той работи във френски ресторант, където се грижи за доброто настроение и уют на всички гости, сред които доста знаменитости от цял свят. Съвсем наскоро в интернет профила на Мартинов се появиха снимки, на които е заснет на маса с двете щерки на холивудската легенда Силвестър Сталоун - Скарлет и Систин.

Плевенският модел бе участник и в българския "ВИП брадър" през 2014 година. Именно тогава разказа интересни подробности от свалките си с Жени Калканджиева и годежа с Мис България 2002 Теодора Бургазлиева.

"Много пъти са ме сваляли и мъже, кой ли не се е опитвал. Но така е, когато се млад и красив модел. Бохем и купонджия съм, нощна птица. Може би ако бях порядъчен, щях да се прибирам рано и нямаше мъже да ме натискат за секс", иронизира се Мартин, който след като подпише с красивата българка, със сигурност ще спре с нощните изцепки.

Реклама
Реклама
Реклама