Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9848323 www.bgdnes.bg

Сираков се върна на село

Легендарният бивш футболист и настоящ собственик на "Левски" Наско Сираков напусна баровския квартал Драгалевци и се върна на село. От известно време той и семейството му отново живеят в Долни Богров, научи "България Днес".

Както е известно, голмайстор №1 в историята на "сините" и съпругата му Илиана Раева имаха същински палат в полите на Витоша. Домът им се разполагаше на 920 кв. м застроена площ. В тях влиза и вътрешният басейн на първия етаж. Дворът бе около 5 декара. В него се намираше и параклисът на св. Илия, в който Илиана прекарваше часове.

Реклама

Звездното семейство обяви дома си за продажба преди няколко години. Сумата, която искаха за него, бе 4,3 млн. евро. Тя бе обявена единодушно за най-скъпата в София. Дълго време купувач така и не се появи заради високата цена. Известната двойка на няколко пъти сваля сумата, но така и не намери нов собственик.

Накрая Сираков и съпругата му предприеха друга мярка. Те разделиха къщата от двора. На мястото на огромната градина се изграждат два блока. Не е ясно дали имотът бе продаден, или легендарният нападател ги строи в съдружие с някого. Къщата, от друга страна, се дава под наем. Сумата, която собствениците искат за месец, е 7000 евро. Не е ясно дали вече имат квартиранти.

Но е факт, че звездното семейство се върна да живее в стария семеен дом в Долни Богров. Той също е доста луксозен, като в двора му има два тенис корта. След преместването на фамилията в Драгалевци там живееше бащата на Илиана Раева.

Сега цялото семейство на Сираков отново е в дома в близкото до София село. Заедно с него и съпругата му там живеят двете им дъщери с мъжете си и децата. Славея и Виолета често могат да бъдат забелязани да се разхождат с трите момиченца.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама