Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9855621 www.bgdnes.bg

Кейт стана агънце

Как така Рио Фърдинанд успя да превърне скандалната Кейт Райт в съпруга за пример, кротка като агънце? Отговор на въпроса търси вестник "Сън" в деня, в който младата майка навършва 30 г.

Кейт се покри с популярност в телевизионното риалити "Пътят към Есекс" преди години и стана търсен и добре печелещ модел. Но нейният личен път бе осеян със скандали. Г-ца Райт се скара кръвно с друга звезда от предаването - Мегън Маккена, като двете се обиждаха публично на "кучка" и пускаха зловредни слухове една за друга и си вадеха кирливи ризи. Любовният живот на Кейт също бе обект на интерес от любителите на клюки и повод за злобни коментари. Хубавицата поддържаше интимна връзка цели пет години с риалити звездата Дан Едгар, но тя бе изпълнена с повече раздели и събирания, отколкото с нежни моменти заедно. Освен това Дан се възползваше от всяка възможност за кратки флиртове, включително с тогавашна приятелка на Кейт. След изневярата двете престанаха да са дружки и поведоха мръсна битка с обиди в социалните мрежи.

Реклама

На този фон през 2017 г. се появи най-неочаквано Рио Фърдинанд. Бившата звезда на "Манчестър Юнайтед" и националния тим на Англия бе останал вдовец две години по-рано, след като съпругата му Ребека почина от рак и го остави с три деца на ръце. Рио се затвори в мъката си, но явно бе спасен от вихрената Кейт. Днес тя вече е госпожа Фърдинанд, а през декември миналата година роди и дъщеричката им Крий, за която се грижи с любов, както и за трите доведени деца, и вече е далеч от всякакви светски суети и скандали.

"Благодарна съм на Рио, че стигнах дотук с него - коментира Кейт. - Човек не знае къде ще го отведе животът и какво има да се случва. Но с тръните в него се надявам, че приключих. Още ме дават по телевизията, децата гледат и се смеят. Не искам един ден да се срамуват заради мен."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама