Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9863472 www.bgdnes.bg

Бианка помпа гърдите

Футболната щерка и любимка на медиите в Англия Бианка Гаскойн е решила да си ремонтира отново гърдите, пише "Дейли Стар". Причината е евентуалното участие в телевизионното риалити "Бивши на плажа".

Преди около три месеца дъщерята на бившата футболна звезда Пол Гаскойн сложи край на връзката си с Крис Бойсън, по-известен като бившия годеник на момичето от трета страница на "Сън" Джордан. Тогава двамата обявиха, че работните им ангажименти не им позволяват вече да бъдат заедно толкова, колкото сами искат, и затова е по-добре да се разделят.

Уж по приятелски, но оттогава нито един не се е поинтересувал от другия и дори не си харесват постовете в социалните мрежи.
Източник на изданието твърди, че красавицата е готова и очаква с нетърпение да участва в шоуто, още повече ще е на слънце и на екзотично място. "Бианка сега има много свободно време и огромно желание да участва в риалитито - казват от екипа на предаването. - Причината да е включена е прясната й раздяла с любимия, каквато са преживели и другите участници. Животът на всички ни бе труден в последните месеци, не само в любовен план, а и заради карантината. Ние предлагаме възможно най-добрите условия и нещо съвсем различно от случилото се напоследък."
Самата Бианка преди малко повече от две години се похвали, че е имплантирала силикон в циците си. Сега иска да им направи лифтинг, но не е ясно дали ще сложи повече кубици, тоест дали ще станат по-големи и апетитни.
Г-ца Гаскойн има опит в подобни тв формати. През 2005 г., още доста млада, тя участва в "Острова на любовта", но не намери такава. По-късно бе и в "Биг Брадър", където се залюби с друг участник - Джейми О Хара. Но буквално дни след края му връзката им се разпадна.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама