Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9872317 www.bgdnes.bg

Трио БИК се събира

Борис Дали, Илиян и Коцето избухват след шест години пауза

Легендарното трио БИК се завръща!

Певците Борис Дали, Илиян и Константин се събират за нов звезден проект.

Последното парче на попфолк иконите датира от преди шест години. През далечната 2010-а триото избухна с първото си парче "Палатка", което се превърна в емблематично и още ехти из чалготеките.

За завръщането на музикантите отново заедно на сцената разкри единият от тях - Илиян.

"Скоро ще избухнем - признава пред "България Днес" Илиян Тупалката. - В последната година-два бяхме спрели да кроим планове за ново парче. Всеки бе зает с различни неща. Ала сега сме по-свободни. Особено след тежката година, която имахме всички. Заредихме се с енергия. Намерихме вдъхновение. И ще се завърнем", категоричен е Илиян.

Реклама

Тупалката и останалите от бандата не спират да поддържат връзка. Илиян, Борис Дали и Коцето се виждат и чуват ако не всеки ден, то през ден.

"Много сме близки! Имаме дългогодишно приятелство. Излизаме постоянно заедно. Търсим се постоянно. Не можем един без друг. Събираме се, ходим си на гости. Като едно семейство сме", споделя още Илиян.

Певецът коментира и здравословното състояние на неговата дуетна половинка и добър приятел Константин.

Преди няколко месеца Коцето шокира всички с новината, че е в болница. Появиха се какви ли не слухове защо брадърът е постъпил в лечебно заведение, ала така и не стана ясно.

"Вече е добре. Напълно възстановен и здрав е. Готов е за подвизи. В живота не знаеш какво ще ти се случи. Важното е, че се оправи. Премина през трудния момент", каза пред вестника Илиян, без да даде уточнение защо Константин е бил приет в болницата.

Реклама
Реклама
Реклама