Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9884719 www.bgdnes.bg

Арабаджиева с пищно градинско парти за внучката

Празнува рождения ден на малката Маринела в двора си

Грандиозно парти за десетки хиляди левове вдигна Маринела Арабаджиева през уикенда. Поводът бе третият рожден ден на нейната внучка, която носи името й.

Малката Маринела получи мечтаният детски празник. Той бе в градината на имението на известната бизнес фамилия в Бояна. Темата на партито бе "Мини Маус". Това е любимият анимационен герой на момиченцето. Другият акцент бе в цвета - типично за малка дама всичко бе в розово.

Реклама

Ето защо всеки детайл бе подчинен на тези два елемента. Голямата торта бе розова и с главата на Мини Маус отгоре. Дори цветята бяха аранжирани в този стил с миши ушички. Подобно на всички поканени и щастливата баба бе съобразила дрескода си с темата на празника. Маринела бе с розова пола и бял потник с Мини Маус отпред. Прическата й бе оформена като ушички.

"Честит рожден ден, скъпо мое дете, ти си слънцето в живота ми", написа Арабаджиева в социалните мрежи.

Стартът на партито беше през деня, когато имаше куп забавления за децата. За настроението им се грижеха специално наети аниматори. За малчуганите имаше много песни, игри и забави.

По-късно бе партито за по-възрастните гости. Те бяха посрещнати на специално аранжирани маси в големия двор. Заради променливото време трапезите бяха под огромни шатри. Голямата изненада за уважилите празника на малката Маринела беше изпълнението на специално нает гайдар. Сред най-личните гости бе бизнесдамата Ваня Червенкова.

Малката Маринела е дете на дъщерята Златомира Арабаджиева. Това е най-голямата наследничка на бизнес двойката Ветко и Маринела. Тя е омъжена за Юлиан Костов. Двамата имат и по-голям син, който е кръстен на баща й - Ветко.

Партито бе в двора на къщата на известната бизнес фамилия, тъй като са под домашен арест и нямат право да напускат пределите на семейното имение.

Двамата отговарят пред спецсъда като част от група за данъчни престъпления и пране на пари. Процесът се точи от месеци с разпити на свидетели. По-голямата част от тях са служители на известната бизнес фамилия.

Реклама
Реклама
Реклама