Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9884729 www.bgdnes.bg

Внукът на Емил Димитров абитуриент

Мартин няма да следва стъпките на великия си дядо, ще учи маркетинг

С пищно и шикозно празненство единственият внук на Емил Димитров - Мартин, отпразнува бала си.

Младежът събра родата по случай завършването на гимназията. Купонът бе през уикенда в изискан столичен ресторант.

Реклама

Мартин се бе барнал в скъпарски костюм. Родителите му Емил Димитров-младши и майка му Жаки не успяха да скрият радостта си от успешното завършване на единствения си наследник.

Плътно до звездния абитуриент бе неговата половинка - прекрасна блондинка. Дамата на сърцето на внука на Емил Димитров е с няколко години по-голяма от него. Тя вече е студентка. И учи във Великобритания.

Сред гостите на изящното парти бе и Евгени Минчев. Лордът е много близък със семейството на покойния ни музикант.

След купища снимки, поздравления за завършването и разкази за това какъв е бил като малък Мартин отпраши към купона със своите съученици. Той бе закаран до мястото с мощен "Форд Мустанг".

Внукът на големия Емил Димитров завършва Италианския лицей в Горна баня. За съжаление на цялата рода Мартин няма да се насочи към музиката. Внукът на Емил Димитров е истински талант на сцената, също като дядо си. Преди години той направи няколко концерта. Имаше изява дори в зала 1 на НДК. Умее да свири превъзходно на пиано. Но избира да се развива в друго поприще. Внукът на изпълнителя на вечния хит "Моя страна" е запален по маркетинга и планира да запише такава специалност.

Все още не е ясно дали Мартин ще последва приятелката си в чужбина, или ще остане в България, близо до семейството си.

Реклама
Реклама
Реклама