Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9887706 www.bgdnes.bg

Люси Дяковска влюбена в Марсела

Българската певица стана гадже с немска моделка

"Влюбена съм в жена!"

Това разкритие направи Люси Дяковска.

Певицата от години не крие ориентацията си, ала за пръв път от много време показва партньорката си. И то публично, пред целия свят.

Новата половинка на Люси е мадама на име Mapceла.

Двете се познават от няколко месеца. Любовта им пламва бързо, от пръв поглед. Дяковска дори урежда новата си любов в снимките на последното видео на групата си "Ноу Ейнджълс".

Реклама

В клипа Люси и Марсела демонстрират опасна близост. И още тогава се заговори, че имат романс. Ала чак сега Дяковски потвърди връзката си с хубавицата.

"Животът ми даде уникалната среща с теб - споделя Люси за новата си тръпка. - Ти си жената, която върна светлината в живота ми. И ме направи най-големия й фен. И не. Това не е сън. Понякога мечтите се сбъдват", добавя още лудо влюбената Дяковска.

Новото гадже на Люси живее в Германия. Има две деца - момче и момиче. Марсела работи като козметик и танцьорка, но се изявява и като модел. При това доста успешен.

"Всичко с теб е красива мечта. Направо е прекрасно. Ти обогатяваш живота ми. Благодаря за всичко", казва по адрес на Дяковска Марсела.

Люси вярва, че в новата си партньорка е намерила точния човек. Затова тя не планира да се завърне в България. В момента Дяковска е в Германия. И не смята да се прибира, а иска да прекара всичкото време на света с новата си изгора Марсела.

Певицата удря на камък с връзките си в последните години. Най-дълго Люси досега бе с дама на име Камелия. Бившето гадже на Дяковска и мадамата бяха заедно дълги години, ала се разделиха, след като Камелия изневери на певицата.

Реклама
Реклама
Реклама