Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9888415 www.bgdnes.bg

Гери-Никол залюби чалгар

Бившият боксьор Антонио и певицата в опасна близост

Нова тръпка има в живота на Гери-Никол!

Яката дупара бе хваната в опасна близост с чалга надеждата Антонио. Прохождащият фолкаджия и аренби дивата бяха неотлъчно заедно на щуро парти в пловдивски клуб. Кадри от паметния купон, уловили ги ръка за ръка, доказват, че симпатиите между двамата изпълнители са повече от приятелски.

Заварката между Антонио и Герито се случва по време на концерта на Теди Александрова. Блондинката събра десетки колеги за своята промоция на нов албум, които бяха гост-изпълнители. Антонио и Гери не се отделят цяла нощ един от друг и симпатиите между тях личаха отдалече.

Реклама

Все още не е ясно колко сериозна е свалката между двамата младоци. След раздялата с ММА боеца Дани Илиев варненската звезда не се е показвала с друг мъж. В свои интервюта певицата е споделяла, че не поставя личния си живот на първо място, а следва по-сериозните си цели, а когато истинската любов почука на вратата, е добре дошла.

Младият Антонио доста прилича на ексгаджето на Гери. Той също е атлетичен, с добре поддържан външен вид и много татуировки. Антонио е бронзов медалист през 2017 г. за Купата на България и през следващите години получава редица награди и успехи в сферата на бокса. За съжаление травма прекратява професионалния му път в този спорт и младият изпълнител се насочва към друга своя страст - музиката.

Дали и как ще се развият отношенията в евентуалната нова светска двойка само времето ще покаже.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама