Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9888421 www.bgdnes.bg

Глория баба и половина!

 Щерката на примата се върна на работа три месеца след раждането на бебето

Баба за пример се оказа примата на фолка Глория, видя "България Днес".

Всяка свободна минута голямата звезда прекарва в грижи за първородната си внучка. Смяна на памперси, хранене, приспиване и разходки - нищо не може да се опре на баба Гло.

Малката Галина, която е кръстена на нея, е щастливо бебе. Цялото семейство й отделя много внимание и детенцето расте в любов и хармония.

Реклама

"Все още не мога да осъзная и асимилирам това, което се случва. Господ е решил да се появи Галина въпреки нашите съвсем различни планове. Това обаче е огромна, неописуема радост. Наистина внучетата се обичат повече, отколкото децата, казвам го най-откровено" - споделя щастливата млада баба.

Причината певицата да се отдаде на ежедневни грижи за малката Галина е, че щерка й Симона ударно се завръща в музикалния шоубизнес. Младата майка отново е на сцената само три месеца след раждането на бебето. В перфектна форма и с нови проекти, Загорова е решила да съчетава майчинството с ангажиментите, за да не губи позициите си.

Слуховете носят, че в момента половинката й и баща на бебето Даниел е без работа и сигурни доходи и семейният бюджет пада на плещите на Симона. Талантливата певица нямала против да се грижи за благото на семейството, а и любимият й захванал бизнес, който в момента развива.

Освен многото ангажименти и пътувания Симона е решила скоро да запише и нови проекти. Въпреки че години наред се опитваше да избяга от попфолка, за да не я сравняват със звездната й майка, бъдещите й парчета ще са именно от този жанр.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама