Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9895785 www.bgdnes.bg

Мегз работи с Роналдиньо

Среща го в Дубай

Дизайнерката помага в организирането на рекламата с носителя на "Златната топка"

Рамо до рамо с футболната легенда Роналдиньо работи Мегз. Дизайнерката, която от няколко месеца живее в Дубай, разкри, че е бачкала заедно с носителя на "Златната топка".

Реклама

Двамата са част от рекламен проект на мастит бизнесмен. Иконата на "Барселона" е лице на кампанията. А Мегз помага в организационната част.

Дизайнерката е поканена в екипа от близък неин приятел. Милионерът има редица бизнеси, базирани в емирството. И моли Мегз да му удари едно рамо за снимките на новата реклама.

"Както си лежах в леглото, телефонът ми звънна. Само чух, че ще заснемат видео с Роналдиньо, и се съгласих - признава Мегз. - Човекът знае, че имам интереси, а и разбирам от организирането на кампанията. Знаете, че съм работохоличка. Беше толкова хубаво. За пръв път да участвам в нещо креативно тук, и то на световно ниво", споделя Мегз, която има мераци да се пробва в сферата на маркетинга.

Легендата на бразилския национален отбор е останал удивен от професионализма на нашенката. Мегз не следи само дали всичко е изрядно, ала и дава куп идеи, с които рекламата се получава още по-добре.

"Компанията, за която помагах, не се дразнеше на ентусиазираните ми идеи и ми даде възможност истински да участвам в процеса", споделя още дизайнерката.

След края на снимките Мегз отива при Роналдиньо. И му се представя, след което го моли за снимки. Футболистът на драго сърце позира до красавицата за няколко кадъра.

Реклама
Реклама
Реклама